sliver Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Czy ktos wie gdzie mozna kupic koszulki na kable zasilacza? Chodzi mi o takie z czarnej siatkeczki - takie jak Chieftec zaklada w swoich zasilaczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=41576777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=41576777 z przesylka to wychodzi prawie 30zl.... nie, dziekuje :!: wlasnie czytalem, ze te 7mm koszulki sa z linek, ktore mozna kupic za 3zl/metr wiec za 4 metry to bezie jakies 12zl B) pytanie tylko gdzie mozna w lodzi kupic taka linke z czarna koszulka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 aa koniecznie czarna ?? ja swoje kupilem .. w chydraulicznym, w budowlanym .. wszedzie gdzie sa potrzebne jakies sznurki :) wiedz polas po sklepach i znajdziesz .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 aa koniecznie czarna ?? ja swoje kupilem .. w chydraulicznym, w budowlanym .. wszedzie gdzie sa potrzebne jakies sznurki :) wiedz polas po sklepach i znajdziesz .. :) 1273652[/snapback] no najlepsza by byla czarna B) tak ciezko ja dosstac w takich sklepach skoro pytasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 nie nie cieszko .. he he tylko jest pelno tez innych fajniejszych niz czarna .. :) ale spokojnie powinienes znalesc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) the one and only - "Obi" i wszytsko jasne :D wlasnie w Obi kupiłem metr (niebieskiej) za ~3 pln,ale inne kolory też sa.Czarny widziłem na 100% tylee,ze nie jest to siateczka tylko taka oplotka z liny jak przedstawiaja fotki powyzej. Edytowane 14 Lutego 2005 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...