Gość Soker Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Co wam do cholery odwaliło z tą datą? Temat jest tego typu że gdy się go wykopie moim zdaniem nie ma żadnego problemu a wręcz daję dodatkową satysfakcję dla autora tego układu. Więc wracając do sedna: To Wasze posty są tu nie na miejscu, ponieważ przypominam to nie jest temat "Wynajmę betoniarkę na jutro, data 3 stycznia 2003r" Odwalić sie i sio na oślą Kamile i inne.. :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ostatnio aktywny 3 maj 2006 - 17:57 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 :lol: Szczerze? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Bardziej by mi pasowało gdyby przy twoim profilu widnial by wpis "Aktywny ostatnio 2003r..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 <_< daty nie zauwazylem.... :lol: glab ze mnie ale to nie zmienia faktu ze mi sie podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Miło wrócić wspomnieniami do tamtych czasów. To WC od bardzo długiego czasu nie istnieje, a jedynym dowodem jego istnienia są zdjęcia. W budowę włożyłem sporo pracy i $, a po kilku miesiącach wszystko sprzedałem(ciekawe, kto ma teraz uriela, a kto unikalnego abadona GPU z dodatkowym topem z plexy). Buda poszła na śmietnik... Oprócz tych zamieszczonych na forum, mam jeszcze ze 20 innych, więc jakby ktoś chciał zobaczyć foty z innego ujęcia, to mogę zamieścić. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Andrew DC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pytanie - co stalo sie z ta slynna gąbką? :] (widzialem te zdjecia dawno temu ale pamietam wlasnie gabke) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 gąbkę zjadł pies(go też już nie ma, bynajmniej nie z powodu gąbki :-| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...