Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Wiec tak.. mam 256 sdr pc133 w dwoch kosciach. kumpel zmienial ram i ma do sprzedania 128 takiego specyfiku za 50 zeta :) Czy oplaca sie kupowac? Czy zauwaze w ogole roznice dzialania systemu (teraz mam niestety xp)? Z gory dzieki za pomoc... aha i jakbyscie mogli jak najszybciej wpisac swoje przemyslenia, to bylbym wdzieczny bo dzis musze mu powiedziec, czy kupuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jesli masz zamiar dlugo jechac na sdrach to kupuj xp-kowi sie to przyda. W przeciwnym razie nie oplaca sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Wiec tak.. mam 256 sdr pc133 w dwoch kosciach. kumpel zmienial ram i ma do sprzedania 128 takiego specyfiku za 50 zeta :) Czy oplaca sie kupowac? Czy zauwaze w ogole roznice dzialania systemu (teraz mam niestety xp)? Z gory dzieki za pomoc... aha i jakbyscie mogli jak najszybciej wpisac swoje przemyslenia, to bylbym wdzieczny bo dzis musze mu powiedziec, czy kupuje. Ja p... za 50zeta :?: Ja moje 64 PC100 zprzedałem za tyle. Kupuj od razu, najwyżej potem ophniesz to komuś i jeszcze zarobisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Za te pieniądze nie ma sie co zastanawiać, a dodatkowe 128 w WXP napewno nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jetsem chętny na ten ram 128 MB za 50 zeta ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To jest za 50 zeta, bo jest dla mnie. :) Znam goscia od 15 lat, to chyba nie bedzie mi sprzedawal po sklepowych cenach, nie? ;) Coz.. to kupie... na sdrach bede jechal az do konca (tego kompa). Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...