Klenik81 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam mam problem z Power DVD filmy się da oglądać ale co chwila wyskakują jakieś kawdraty, artefakty obrazu zajmujące ok 20% powierzchni obrazu, Problem ma odkąd zmieniłem Celerona 700, na Bartona i musiałem przeinstalować Windowsa. Niewiem co z tym zrobić ??????????????? HELP ME????? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Problem występuje tylko w PowerDVD czy także gdzie indziej. Jeśli tylko w PDVD to zmień wersję na inną, tez miałem kiedyś taką która lubiła się bąbać. Daj znać co udało Ci się wskurać. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klenik81 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam. Zainstalowąlem inną wersję i to samo, przegrałem wieć dvd na dyski i jest okay. ??? Film skopiował się w 10min wieć nie problem z szybkością odczytu, płyta nie porysowana. Zmieniałem niedawno bios nagrywarki na najnowszy oryginał, czy to może być w tym problem???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...