funfel Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 sprawdzalem u siebie polaczone mostki L1 i wychodzi mi opor od 2-10 Ohm w zaleznosci jaki mostek ??? czy takie opory moga byc?? czy musza byc w granicach zero? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mogą być. ja przy moim byłym xp 1.7 miałem wartości w granicach od 0,1 do 0,27. nigdy nie uzyskałem równego zera. a mnożnik się rozblokował. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mogą być. ja przy moim byłym xp 1.7 miałem wartości w granicach od 0,1 do 0,27. nigdy nie uzyskałem równego zera. a mnożnik się rozblokował. 8)Jak moglbys zrobic w temp pokojowej rezystancje 0 ohm ??? Z czego wiem to jakies ceramiki nadprzewodza juz w -70 ale w tem pokojowej wow :) Jak to zrobiles 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 mogą być. ja przy moim byłym xp 1.7 miałem wartości w granicach od 0,1 do 0,27. nigdy nie uzyskałem równego zera. a mnożnik się rozblokował. 8)Jak moglbys zrobic w temp pokojowej rezystancje 0 ohm ??? Z czego wiem to jakies ceramiki nadprzewodza juz w -70 ale w tem pokojowej wow :) Jak to zrobiles 8O Co ty pier.... miernik pokazuje 0 więc biorąc pod uwage klase miernika można stwierdzić że rezystancja wynosi okoł 0 omów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 EEE no nie bij :o Poprostu sie zdziwilem :?: BTW : fajny miernik :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 mogą być. ja przy moim byłym xp 1.7 miałem wartości w granicach od 0,1 do 0,27. nigdy nie uzyskałem równego zera. a mnożnik się rozblokował. 8)Jak moglbys zrobic w temp pokojowej rezystancje 0 ohm ??? Z czego wiem to jakies ceramiki nadprzewodza juz w -70 ale w tem pokojowej wow :) Jak to zrobiles 8O Może nie skumałeś ale jemu chodziło o połączone mostki a nie o samego proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...