mic_s Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Chcę sobie kupić nowy proc- Duron 1300. Zastanawiam się nad wentylatorkiem. Czy brać boxowy czy kupić oddzielnie. Przymierzam się do podkręcenia tego procesora, więc jaki byście cooler polecili ?? Tak do 50-60 zeta. Jego głośność nie gra większej roli. A może do lekkiego kręcenia wystarczy boxowy? Jak myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 wez titana tego d5tb(3) czy jak on sie tam nazywa... na allegro 35zł... a jest całkiem oki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Chcę sobie kupić nowy proc- Duron 1300. Zastanawiam się nad wentylatorkiem. Czy brać boxowy czy kupić oddzielnie. Przymierzam się do podkręcenia tego procesora, więc jaki byście cooler polecili ?? Tak do 50-60 zeta. Jego głośność nie gra większej roli. A może do lekkiego kręcenia wystarczy boxowy? Jak myślicie? ja bym bral BOX'a za wzgledu na dluzsza gwarancje :!: a co do krecenia to D1300 nie jest za dobrym prockiem do O/C - lepiej dorzuc 120zl i kup AthlonaXP 1600+ wtedy dopiero bedziesz mial uzywanie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Chcę sobie kupić nowy proc- Duron 1300. Zastanawiam się nad wentylatorkiem. Czy brać boxowy czy kupić oddzielnie. Przymierzam się do podkręcenia tego procesora, więc jaki byście cooler polecili ?? Tak do 50-60 zeta. Jego głośność nie gra większej roli. A może do lekkiego kręcenia wystarczy boxowy? Jak myślicie? ja bym bral BOX'a za wzgledu na dluzsza gwarancje :!: a co do krecenia to D1300 nie jest za dobrym prockiem do O/C - lepiej dorzuc 120zl i kup AthlonaXP 1600+ wtedy dopiero bedziesz mial uzywanie 8) Ja bym z chęcią kupił nawet A2000+ ale obawiam się, że zasilka nie wyrobi bo mam badziewną. Piszesz, że D1300 jest słaby do O/C ale chyba te 1500 wyciągnie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja bym z chęcią kupił nawet A2000+ ale obawiam się, że zasilka nie wyrobi bo mam badziewną. Piszesz, że D1300 jest słaby do O/C ale chyba te 1500 wyciągnie?? nie wyciongnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Chcę sobie kupić nowy proc- Duron 1300. Zastanawiam się nad wentylatorkiem. Czy brać boxowy czy kupić oddzielnie. Przymierzam się do podkręcenia tego procesora, więc jaki byście cooler polecili ?? Tak do 50-60 zeta. Jego głośność nie gra większej roli. A może do lekkiego kręcenia wystarczy boxowy? Jak myślicie? A ile dajesz za tego Durnia 1,3 GHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Chcę sobie kupić nowy proc- Duron 1300. Zastanawiam się nad wentylatorkiem. Czy brać boxowy czy kupić oddzielnie. Przymierzam się do podkręcenia tego procesora, więc jaki byście cooler polecili ?? Tak do 50-60 zeta. Jego głośność nie gra większej roli. A może do lekkiego kręcenia wystarczy boxowy? Jak myślicie? A ile dajesz za tego Durnia 1,3 GHz? Sorry, ze sie cytuje, ale lepiej chyba kupic Athlona XP 1700+ niewiele drozszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja bym z chęcią kupił nawet A2000+ ale obawiam się, że zasilka nie wyrobi bo mam badziewną. Piszesz, że D1300 jest słaby do O/C ale chyba te 1500 wyciągnie??1. oba procki D1300 i A XP 1600+ leca na takim samym napieciu 1.75V i wydzielaja podobna ilosc ciepla 55-56W wiec pewnie maja podobne zuzycie energii - wiec to dla zasialcza byloby wszystko jedno ktory z nich wrzucisz 2. zeby z D1300 zrobic D1500 bedziesz musial poniesc niezle koszty - WC i pewnie jakis peltierek - ja osobiscie ta kase wolabym wydac na mocniejszego procka i firmowy zasialcz :!: PS dokladna ilosc wydzielanego ciepla wg AMD D 1300 typical 55.2W AXP 1600+ typical 56.3W zrodla (w PDF) : - Duron Morgan - AthlonXP Palomino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...