Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 cze all są takie i czy można je dostać na terenie polski :?: z góry dzieńks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja właśnie kończę robić taki bloczek :D Robią mi to znajomi, nie wiem tylko ile mnie za miedź skasują :-/ Projekt własny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a nie prosciej ci zastosowac normalny bloczek (np do s370) i z odpowiedniom zapinkom ?, ja tak bede robił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja właśnie kończę robić taki bloczek :D Robią mi to znajomi, nie wiem tylko ile mnie za miedź skasują :-/ Projekt własny. Jeżeli dostaniesz ten blok w ręce mógł bys żucić kilkoma zdięciami (jeżeli to możliwe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Pieklo a możesz chcesz taki blok na Slot 1. Moge zrobić taki za 50zł. Tylko podaj wymiary wewn końcówek jakie chcesz i rozstaw otworów na procu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja kupilem normalny blok od Mate`a :) Musialem troszke wyszlifowac zapinke do bloku aby obrucic blok o 90` i weze nawet nie chacza o pamiatki 8) pasuje jak ulal :lol: Jeszcze tylko musze kupic przekaznik :twisted: i moje WC rusza ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja bym mu zrpbił z otworami na śubki mocujące wb do procka no moge dorzucić mu za 2zł śrubki. I tak go o wiele taniej wyjdzie niż u mate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Pieklo a możesz chcesz taki blok na Slot 1. Moge zrobić taki za 50zł. Tylko podaj wymiary wewn końcówek jakie chcesz i rozstaw otworów na procu. Kalwas widzę że się rozpędziłeś 8) . Już blok #2 chcesz robić :mrgreen: :)))))) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Kalwas - JA KCEM !!! prześlij mi na mail'a jakieś szczegóły bloq to sie dogadamy ! a jeżeli chodzi o wymiary - to mam porpozycję - prześlę ci moje zjarane p3 500, to będziesz miał możliwość dokładnego dopasowania mocowania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Kalwas - JA KCEM !!! prześlij mi na mail'a jakieś szczegóły bloq to sie dogadamy ! a jeżeli chodzi o wymiary - to mam porpozycję - prześlę ci moje zjarane p3 500, to będziesz miał możliwość dokładnego dopasowania mocowania :D Spoko jak przęslesz mi tego procka to rozpoczne prace. Dopiero w następnąśrode będe w domu to moge wtedy zrobić ze 3-4 bloki. Szczególy jak chcesza to na priva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 no to będzie bulgotowała woda w moim kompie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Kalwas a jak je robisz? Frezowany blok miedzi czy inaczej? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A co do zdjęć mojego to wrzucę jak dostanę go w łapki i wyłudzę od kogoś cyfrówkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Póki co to wiercony i gwintowany ale nie to jest najważniejsze najważniekszy jest projekt. Zresztą może będe miał dostęp do frezarki to wtedy porobie troche innych bloków. Póki co to nie grzejcie sie tak tylko zrobie jeszcze jeden blok i wystawie go naj pierw na forum póżniej na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Pieklo a możesz chcesz taki blok na Slot 1. Moge zrobić taki za 50zł. Tylko podaj wymiary wewn końcówek jakie chcesz i rozstaw otworów na procu. hmm... 50 złociszy powiadasz (ciekawe) muszę się zastanowić i mam pytanie czy bedzie miedziany czy aluminiowy. Ten blok był by pod cel 300A Zastanowie się z zakupem i dam ci znać oK??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Bloki tylko z miedzi. Z mosiężnymi końcówkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...