Skocz do zawartości
Gość

Bloki wodne slot-1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja właśnie kończę robić taki bloczek :D Robią mi to znajomi, nie wiem tylko ile mnie za miedź skasują :-/ Projekt własny.

Jeżeli dostaniesz ten blok w ręce mógł bys żucić kilkoma zdięciami (jeżeli to możliwe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalwas - JA KCEM !!!

prześlij mi na mail'a jakieś szczegóły bloq to sie dogadamy !

a jeżeli chodzi o wymiary - to mam porpozycję - prześlę ci moje zjarane p3 500, to będziesz miał możliwość dokładnego dopasowania mocowania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalwas - JA KCEM !!!

prześlij mi na mail'a jakieś szczegóły bloq to sie dogadamy !

a jeżeli chodzi o wymiary - to mam porpozycję - prześlę ci moje zjarane p3 500, to będziesz miał możliwość dokładnego dopasowania mocowania :D

Spoko jak przęslesz mi tego procka to rozpoczne prace. Dopiero w następnąśrode będe w domu to moge wtedy zrobić ze 3-4 bloki.

Szczególy jak chcesza to na priva

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki co to wiercony i gwintowany ale nie to jest najważniejsze najważniekszy jest projekt.

Zresztą może będe miał dostęp do frezarki to wtedy porobie troche innych bloków.

Póki co to nie grzejcie sie tak tylko zrobie jeszcze jeden blok i wystawie go naj pierw na forum póżniej na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieklo a możesz chcesz taki blok na Slot 1. Moge zrobić taki za 50zł.

Tylko podaj wymiary wewn końcówek jakie chcesz i rozstaw otworów na procu.

hmm... 50 złociszy powiadasz (ciekawe) muszę się zastanowić i mam pytanie czy bedzie miedziany czy aluminiowy.

Ten blok był by pod cel 300A

Zastanowie się z zakupem i dam ci znać oK???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...