darksoul Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Pod adresem: http://mrbass.org/ubcd/ mozna znalesc do pobrania paczuszke rozmiaru około 145 MB z roznymi ciekawymi narzedziami diagnostyczymi narzedziowymi itp. Z tego co zrozumialem jest to ciekawy freeware. NIe wrzucilem tego w oprogramowaniegdyż tam zaznaczono ze to nalezy do produktów M$ Zbiorek zawiera programiki do testow procków, pamieci, urzadzen zewnetrznych, programy nazedziowe do dyskow, benchmarki, i jeszcze sporo innych wynalazkow... (puki co sciagam zeby sie tym pobawic ;) ) PS: jesli wlazlem niekoniecznie we wlasciwy dzial to sorry ale jakos tu mi pasowalo z racji masy narzędzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 NIe wrzucilem tego w oprogramowaniegdyż tam zaznaczono ze to nalezy do produktów M$ PS: jesli wlazlem niekoniecznie we wlasciwy dzial to sorry ale jakos tu mi pasowalo z racji masy narzędzi :P 1275937[/snapback] nie nalezy do produktow MS to nalezy do extremalnego podkrecania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 bardzo fajny zestawik uzywam od dluzszego czasu i mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 nie nalezy do produktow MS to nalezy do extremalnego podkrecania? 1275939[/snapback] Do extremalnego bo zawiera mase narzedzi testujcych (np rpzy OC) a ze nie naleza do M$ toteż pod M$ mi nie pasowało ;) (pozatym wszystko za FREE a M$ ma z tym mało wspolnego :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...