flodins Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Chce wykonac rowek jak na zdieciu ponizej tyle ze nie mam frezarki. jak cos takiego wykonać poza dłutem i nawertami? http://lexacooling.free.fr/BDD/187.jpg chodzi o te po bokach finy będą z radiatorka bga revoltec'a Co do frezarki to co najwyzej moge pozyczyć od kolegi cos podobnego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42111263 moze z przystawką do frezowania po ruwnoległej cos by sie dało? a frezy mam :P Edytowane 14 Lutego 2005 przez flodins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Tą frezarką to możesz sobie w drewnie pofrezować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Tą frezarką to możesz sobie w drewnie pofrezować. 1277132[/snapback] tyle to i ja wiem moze cos bardziej konstruktywnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Jeżeli masz dostęp do dobrej wiertarki stołowej z dobrym imadłem maszynowym i jeszcze z ruchomym stołem to możesz takie kanały zrobić ,mam na myśli estetyke a najlepsza frezarka.Zwykłą ręczną wiertarką na stojaku możesz coś wydłubać ale jeżeli top zrobisz miedziany to nie ma znaczenia.Ważne żeby blok dobrze spełniał swoją role. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 najszybciej to wyjdzie wiertarka stolowa - nawiercasz wiertlem i rozwiercasz wrezem - i tak do us.ra.nej smierci (az ksztalt bedzie cie satysfakcjonowal) jezeli w srodku ma byc radiator to radze zastosowac mosiadz na obudowe - bedzie duzo latwiej obrabiac i zlutuje sie z miedzia bez problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) a jaki frez/rowek moge wykorzystać w 2mm miedzianej blaszcze, myślałem nad wybijaniem gwoździem dziurek bo z nawiercaniem to sie boje ze przeciągne i na wylot sie przewierce ;) Mam do dyspozycji tylko wiertarke do których moge dokupic końcówki dremelo podobne :) Edytowane 15 Lutego 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...