Pulsar Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Zauważyłem, że na moim dysku pojawiły się bady. Chciałem go sprawdzić programem HDD Regenerator, ale wywalił mi, że sprawdzanie dysków w Windows XP jest niedostępne i że trzeba zrobić bootowalną dyskietkę. Zakładając, że zrobiłem sobie taką dyskietkę w innym kompie. Jak mogę zrobić coś takiego, żeby zamiast z flopa ładować ten program z CD tak, aby myślał, że działa na flopie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Poszukaj sobie czegos takiego: Hiren's BootCD Plik ISO nagrywasz na cd i masz tam miedzy innymi hddregeneratora i wiele wiele innych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Wielkie dzięki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 A możesz mi powiedzieć czy ten HDD Regenerator to jest pełna wersja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Zrob w WinXP dyskietke startowa. Za pomoca programu WinImage zrob jej obraz (plik *.IMA). Nastepnie w programie zmien jego rozmiar na 2.88MB i dograj HDD Regenerator. Zapisz. Teraz w Nero utworz boot CD. Wskaz plik stworzonego obrazu. Wlacz ustawienia specjale i wybierz dyskietka 2.88MB. Wypal... zabootuj z CD, wpisz HDDREG i po wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jak szybko dziala wam Hdd Regenerator? Skanuje dysk 40Gb 8 godzin i przelecial dopiero 180 sectorow :blink: Czy ten program naprawia odrazu sectory, czy dopiero jak zeskanuje caly dysk? W Recorvery mam stan 0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 U mnie skanuje dosc "szybko" tzn. 1GB to jakies 30min. Jesli znajdzie bad sektor natyhcmiast go usuwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ja swego czasu mialem na dysku 100 kb badow, dyskacz 60 i naprawial mi od 3 do 11 gdzies - progs naprawia zaraz po wykryciu bada...a i jest dobry - kumplowi naprawil 2 mb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...