beavisek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Sorry za górnolotność mojego pytania :lol: Ale w geforcach jest cos takiego (mam gf2ti) pod win XP ze w wielu grach i np w 3dmarku ekran ucieka w lewo. Podobno to jest wina ze pod XP gry chodza przy odswiezaniu 60HZ! Są jakieś programiki ale mnie denerwuja (nie lubie miec za duzo programow w autostarcie!) I moje pytanie jest takie czy w Radeonach też tak jest? Przymierzam sie do 8500? Albo gf4ti4200 :) (o tym już trwa dyskusja który wybrąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Sorry za górnolotność mojego pytania :lol: Ale w geforcach jest cos takiego (mam gf2ti) pod win XP ze w wielu grach i np w 3dmarku ekran ucieka w lewo. Podobno to jest wina ze pod XP gry chodza przy odswiezaniu 60HZ! Są jakieś programiki ale mnie denerwuja (nie lubie miec za duzo programow w autostarcie!) I moje pytanie jest takie czy w Radeonach też tak jest? Przymierzam sie do 8500? Albo gf4ti4200 :) (o tym już trwa dyskusja który wybrąć :) Takie programiki nie wlazuja do autotartu, naprawiaja one domysle wartosci odswierzania w rejstrze zamieniajac te co wynosza 60 Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Sorry za górnolotność mojego pytania :lol: Ale w geforcach jest cos takiego (mam gf2ti) pod win XP ze w wielu grach i np w 3dmarku ekran ucieka w lewo. Podobno to jest wina ze pod XP gry chodza przy odswiezaniu 60HZ! Są jakieś programiki ale mnie denerwuja (nie lubie miec za duzo programow w autostarcie!) I moje pytanie jest takie czy w Radeonach też tak jest? Przymierzam sie do 8500? Albo gf4ti4200 :) (o tym już trwa dyskusja który wybrąć :) Takie programiki nie wlazuja do autotartu, naprawiaja one domysle wartosci odswierzania w rejstrze zamieniajac te co wynosza 60 Hz Jaki programik jest najlepszy do tego i zeby był łatwy w obsłudze :) Rozumiem że nie ma no wpływu czy to jest nv czy ati? Jak gra bedzie chodzic na 100hz a nie jak wczesniej na 60 to nie bedzie gorsza wydajnosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Polecam RefreshForce jest swietny.. odpala sie go tylko raz restart i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Polecam RefreshForce jest swietny.. odpala sie go tylko raz restart i tyle... Wyjales mi to prosto z pod palcow. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Z ATI sprawa wygląda tak samo (zetknąłem się z tym przy R9700), pod XP konieczne jest użycie programiku który naprawia 60Hz odświerzanie w aplikacjach Direct3D i OpenGL. Ale robi się to jednorazowo, ew. po przeinstalowaniu driverów do karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Jaki programik jest najlepszy do tego i zeby był łatwy w obsłudze :) Rozumiem że nie ma no wpływu czy to jest nv czy ati? Jak gra bedzie chodzic na 100hz a nie jak wczesniej na 60 to nie bedzie gorsza wydajnosc? Nie, nie bedzie :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...