Jump to content
flasht

Kompurtonik Vs Wypalone Pixele :)

Recommended Posts

Czy ktos sie orientuje jak to tak naprawde dziala to zwracanie rzeczy zakupionych przez internet w ciagu 10 dni, bez zadnego powodu? Jesli to naprawde dziala, to czy to nie jest sposob na uzyskanie 10 dniowej gwarancji na wypalone sub(pixele) niezaleznie od modelu monitora LCD? W ogole to mozna taki monitor poprostu im odniesc do oddzialu w Wawie czy gdziekolwiek indziej, zeby nie tracic pieniedzy na przesylke?

Edited by flasht

Czy ktos sie orientuje jak to tak naprawde dziala to zwracanie rzeczy zakupionych przez internet w ciagu 10 dni, bez zadnego powodu? Jesli to naprawde dziala, to czy to nie jest sposob na uzyskanie 10 dniowej gwarancji na wypalone sub(pixele) niezaleznie od modelu monitora LCD? W ogole to mozna taki monitor poprostu im odniesc do oddzialu w Wawie czy gdziekolwiek indziej, zeby nie tracic pieniedzy na przesylke?

1277732[/snapback]

pewnym sensie jest to sposób na uzyskanie 10 dni gwarancji na pixele! ale jeśli nawet z tego powodu bys zwracam monitor to lepiej jest powiedziec ze ci nie podszedł niz ze zwracasz bo ma wypalone pixele! a najlepiej nic nie mówić! nie spełnuł oczekiwan i tyle! jezeli towar nie nosi zadnych sladów uzytkowania i jest zapakowany z powrotem w oryginalne opakowanie to sklep musi uznac zwrot! to jest zagwarantowane w kodeksie cywilnym! i jest do tego stosowny artykuł!

z własnego doswiadczenia: kupiłem kiedys zasilacz modecom 350cwt i mi nie podpasował bo był za głosny więc go odesłałem i zwrot został przyjety! gdybym nie dopłacał do topowera to kase przelaliby mi na podane przeze mnie konto!

pozdro

1277830[/snapback]

Narazie to czysto teoretyczna sytuacja. Mam zamiar kupic LCD Soniaka i wlasnie mysle jak to najlepiej zrobic.

A tak swoja droga to nie rozumiem... co w ciagu 3 dni a co w ciagu 10? :/ Jakis analfabeta chyba jestem - no albo to alkohol tak na mnie dziala :)

Edited by flasht

Narazie to czysto teoretyczna sytuacja. Mam zamiar kupic LCD Soniaka i wlasnie mysle jak to najlepiej zrobic.

1278162[/snapback]

najlepiej zrobic to tak: isc do sklepu i poiwedziec "poprosze lcd sony" położyć pieniązki na lade wziąć sprzęt i paragonik i isc do domu i cieszyć się z zakupu!!! :wink: