petrumi Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam, zapodziałem cd ze sterownikami, do sklepu mam daleko, w Internecie znalazłem tylko płatny site (dwa sterowniki, razem 10MB za 10USD płatne kartą ....) może ktoś z Waszych znajomych ma taki cyfrowy dyktafon i jest w stanie wysłać stery. plizzzzz, sprawa jest dość pilna bo mam tam nagrane wykłady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Nie bardzo wiem o jakie sterowniki Ci chodzi, ale programy do tego dyktafonu masz tutaj: http://www.sonydigital-link.com/DNA/ICD/ICD.asp?l=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ICD-P28 , nie zmieściło się w temacie. na tych stronach nie ma sterów do niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Tu jeszcze cos jest: http://www.css.ap.sony.com/consumer/templa...=Personal+Audio Ale żadnych sterownikow do tego nie widze, czy napewno jakies sa? a jezeli tak to do czego? Najlepiej zadzwon/napisz do sony.pl i napewno Ci pomoga :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrus Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Witam. Również posiadam ten dyktafon. Podaj mi swojego emaila a wyśle sterowniki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jesli ktos ma ICD-P28 i sterowniki do niego to proszę, błagam o kontakt! Szukałem już chyba wszędzie na necie owych sterów, nigdzie nie ma:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...