bart Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...bcb97d04b5cd579 PANOWIE CZYTAC TEN TOPIC CO POWYZEJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 To i ja wtrace swoje 3 grosze o tych "dyskach". MIanowicie qpilem ten dysk (30 giga 7200) w lutym 200 roku i padl...w czerwcu czyli nawet dlugo pochodzil(ale to byla wersja z philipin cyz jakos tak ale nie z Wegier).W czerwcu dostalen nowa 30 made in hungry i zadwolny chodzial az...padla we wrzesniu...poczekalem 2 tygodnie przyszla nowa 30 i padla po 2 tygodniach. Teraz czekam jush 10 dni, czyli za kilka dni powinienem dostac...i tu pytanie czy sa jeszce te 30 na skaldzie? bo na skleapch i hurtoniach nie widze to moze by mi jakos 40 dali co?? czy tylko robie sobe zbedne nadzieje:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodrzu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 wole made in hungary niz made in malesia. Dysk chodzi mi juz 2 latka i nie ma najmniejszych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Sorki wkradl sie blad dysk qpilem w 2001 roku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...