Krzysiek_84 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mój problem polega na tym że: 1.Moge karte podkrecić tylko na sterownikach 56.72 (doczytałem sie dlaczego) 2.Po podkręceniu karty w grach niema artefaktów 3dmarki przechodza bez problemów tylko że jest dziwna sprawa niejest to spowodowne jakąś określoną operacja.Raz to sie dzieje 100 razy na dzien a czasami wogóle.Dobra dochodze do sedna :) poprostu karta usypia mi komputer tak ze nieidzie już z tego wyjśc pozostaje reset.Byćmoże tylko karta wyłancza sygnał i monitor zachowuje sie tak chodzby był wyłaczony.Czym może to byc spowodowane??I czy da sie coś z tym zrobić??Ponoeważ jestem zwolennikiem przyspieszania troszke sprzetu troszke mnie to trapi. I prosze niepisać że karta jest taka i taka ,ta i ta jest lepasza a tańsza ponieważ nieinteresuje mnie to. Z góry dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 moze po prostu karta lapie za wysoka temperature na rdzeniu? po podkreceniu zapewniles jej odpowiednie chlodzenie? zmiana pasty i takie tam wentyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 panel sterowanie -->opcje zasilania --> wyłącz monitor --> nigdy to pierwsze co mi przychodzi do głowy, czasami monitroy juz sie nie budza z niewiadomych przyczyn <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_84 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 TEmperatura procka nieprzekracza 40 stopni czy to dużo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 absolutnie nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_84 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 panel sterowanie -->opcje zasilania --> wyłącz monitor --> nigdy to pierwsze co mi przychodzi do głowy, czasami monitroy juz sie nie budza z niewiadomych przyczyn <_< 1280603[/snapback] HMM to niejest tak że on mi sie niebudzi on potrafi grać i cały dzień gdy nagle sie uśpi :) lub karta go uśpi co według mnie jest bardziej prawdopodobne,ponieważ teraz jade na defauldowych czestotliwościach kart już ponad tydzień i jeszcze ani razu mi sie takie coś niestało <_< .Jak myślicie może zmiana softu w karcie by pomogła?? tylko ze na karte jeszcze mi zostałoz 2,5 roku gwarancji i troszke szkoda kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...