Skocz do zawartości
Krzysiek_84

Dziwny Problem Po Podkreceniu Fx5700

Rekomendowane odpowiedzi

Mój problem polega na tym że:

1.Moge karte podkrecić tylko na sterownikach 56.72 (doczytałem sie dlaczego)

2.Po podkręceniu karty w grach niema artefaktów 3dmarki przechodza bez problemów tylko że jest dziwna sprawa niejest to spowodowne jakąś określoną operacja.Raz to sie dzieje 100 razy na dzien a czasami wogóle.Dobra dochodze do sedna :) poprostu karta usypia mi komputer tak ze nieidzie już z tego wyjśc pozostaje reset.Byćmoże tylko karta wyłancza sygnał i monitor zachowuje sie tak chodzby był wyłaczony.Czym może to byc spowodowane??I czy da sie coś z tym zrobić??Ponoeważ jestem zwolennikiem przyspieszania troszke sprzetu troszke mnie to trapi.

I prosze niepisać że karta jest taka i taka ,ta i ta jest lepasza a tańsza ponieważ nieinteresuje mnie to.

Z góry dzieki za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panel sterowanie -->opcje zasilania --> wyłącz monitor --> nigdy

to pierwsze co mi przychodzi do głowy, czasami monitroy juz sie nie budza z niewiadomych przyczyn  <_<

1280603[/snapback]

HMM to niejest tak że on mi sie niebudzi on potrafi grać i cały dzień gdy nagle sie uśpi :) lub karta go uśpi co według mnie jest bardziej prawdopodobne,ponieważ teraz jade na defauldowych czestotliwościach kart już ponad tydzień i jeszcze ani razu mi sie takie coś niestało <_< .Jak myślicie może zmiana softu w karcie by pomogła?? tylko ze na karte jeszcze mi zostałoz 2,5 roku gwarancji i troszke szkoda kombinować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi