VEDAMGO Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Z czyms takim sie jeszcze nie spotkalem. U dziewczyny jest komp z plyta Ecs-a KT600, HDD Samsung-SP0812C SATA. Mianowicie bez zadnych przyczyn, od tak sobie pojawia sie Blue Screen i restart oczywiscie. Dzieje sie tak srednio kolo 10-15 razy na dzien :mur: . Wg mnie jest to wina sterow od HDD, podczas instalacji XP-ka zgralem stery z CD-ka plyty na flopa i ok zainstalowalo sie bez problemow, pozniej wszystkie stery z plyty juz po winda zainstalowalem. Najdziwniejsze jest to, ze aplikacja wywolujaca Blue Screena za kazdyma razem jest inna, taki "kogiel mogiel" :mur: . Juz nie mam pojecia co robic, szukalem nowych sterow na stronach producentow plyty i HDD, narazie nie daje to zadnych efektow. Czytalem Topic o Blue Screenach wiec prosze nie odsylajcie mnie tam, To jest naprawde uciazliwe, nawet jak postawilem system od zera nic to nie zmienilo, a wiecie jak to jest komp laski i musi byc "cacy" :rolleyes: Jezeli to zle miejsce na ten Topic to prosze o jego przeniesienie. Pls HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 temperatura proca? stress test prime95 aby wykluczyc RAM.. i oczywiscie :twisted: marka zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...