yasin Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Czy podkręcanie karty wiąże się z utratą gwarancji, tak jak w przypadku procków ? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Przy podkrecaniu prockow tracisz gwarancje jesli zmieniasz mnożnik, inaczej modyfikujesz procka lub jesli osoba (zlosliwa) ze sklepu zobaczy ze masz podkrecone to moze ci cofnac gwarancje. A co do karty to jesli nie przesadzisz i karta sie nie spali to to nie masz sie co martwic o gwarancje chyba ze chcesz ja modyfikowac, no i jesli ta spierdzielona osoba bedzie zagladac w ustawienia, ale watpie zeby takie cos mialo miejsce. :D :D Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Z tego co pamietam, to miałem kiedyś programik którym można było sprawdzić, czy celek/pIII był podkręcany, nawet przez fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A czy jak zaloze radiatory na pamieciach, to cofna mi gwarancje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A czy jak zaloze radiatory na pamieciach, to cofna mi gwarancje ?? to zalezy jak je zalozysz, jasli jak je scianiesz nie bedzie sladu to nie tracisz gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Wszystko sprowadza się do tego że serwis nie może się kapnąć że cosik majstrowałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Domyślam się, ale zastanawia mnie czy jest możliwość sprawdzenia tego, czy zegary były ruszane ? Nie chodzi mi o majstrowanie przy karcie, tylko o zmianę zegarów. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Wszystko sprowadza się do tego że serwis nie może się kapnąć że cosik majstrowałeś.A jak się kapną to udawaj głupa i mów że nie wiesz o co chodzi :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Juz kiedys kilku specoow (o ile pamietam) sie wypowiadalo , o wykrywaniu czy proc byl krecony. Nie ma ponoc softwarowej mozliwosci sprawdzenia tego. 8) Jezeli nie skopcisz, czy w inny, mechaniczny sposob nie zwalisz proca, to nikt nic nie wykryje. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 dopiero przy starcie kompa w sklepie zauwazylem [nie tylko ja zreszta ] ze zamiast Celerona 600E wyswietla sie Intel mmx 749 Mhz ... znajomy nie zareagowal hah obawialem sie cofniecia gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziku Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Domyślam się, ale zastanawia mnie czy jest możliwość sprawdzenia tego, czy zegary były ruszane ? Nie chodzi mi o majstrowanie przy karcie, tylko o zmianę zegarów. Pozdro Póki nie zmieniasz BIOS'u karty a podkręcasz tylko i wyłącznie programami to nie ma szans. No, chyba że oddasz całego kompa to ewentualnie mogą coś wywąchac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Wszystko sprowadza się do tego że serwis nie może się kapnąć że cosik majstrowałeś.A jak się kapną to udawaj głupa i mów że nie wiesz o co chodzi :D :D Sprzedawca: czy podkrecal pan procesor? Ty: tak podkrecalem, bo wie pan, wzielem srobokret 6 i podkrecilem to smieszne pudelko z takim wiatraczkiem bo buczalo. A co, musi buczec? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Dzięki za re Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...