Nick126 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Mam nagrywarke LiteOn SOHW 1633s i nie wiem czy są do niej jakieś stery :P. Jak są to podajcie link skąd można je zassać. Edytowane 17 Lutego 2005 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 www.liteon.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 raczej nie potrzeba windows ma własne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 To dlaczego mi nie chce nagrywać DVD ? A z CD też nie jest najlepiej, jak nagrywam 48x to sie zacin komputer, a wolniejszą predkoscią to jak na loterii albo się nagra albo nie :cry: . Nie wiem co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 a masz jakiegos nero czy cos <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam nero 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Sprawdź jaki masz bios palnika - ostatni to BS0S (do sciągnięcia z http://www.liteonit.com/ODD/e_index.asp) Jeśli masz jakiś wcześniejszy od BS0R, to najlepiej zaktualizuj. Ponadto sprawdź: - jakie masz zainstalowane sterowniki ASPI - czy nagrywarka na pewno jest jako master na danym kanale IDE - czy ma włączone DMA (ten model pracuje jako UDMA 4), więc postaraj się o taśmę 80 - żyłową - na jakich płytach palisz? Odpadają płyty typu Hawk, Mediastory i inne Gigamastery. Liteony palą świetnie ale na markowych nośnikach typu Verbatim, Platinum (producent Ricoh), TDK itp. I oczywiście zawsze pewniej będzie na plusach niż minusach w przypadku Litka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Sprawdź jaki masz bios palnika - ostatni to BS0S (do sciągnięcia z 1282632[/snapback] 1.Sterowników żadnych nie mam, nie wiem gdzie sprawdzić czy są jakieś. 2.Nie wiem, jak to sprawdzic? 3. -| |- [powrórnik] 4.CD- Mint, Datex, Titanium [raczej kupuje te najtańsze :P] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...