Nyny Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam, swiezo zainstalowana winda Xp+Sp2. Wszystko mam skonfigurowane jak zawsze. Gdy mam w folderze wieksza ilośc obrazów i dam im atrybut ukryty nie moge wogle przewijac okna z obrazami bo tak strasznie scina sie komp. 100% obciazenia procka i 99% to wina explorer.exe Skanowalem kompa panda ale nic nie znalazlo :( Druga rzecz to po zainstalowaniu ASPI i uruchomienu ponownie kompa calkiem wala mi sie kompozycje windowsa. Zamiast standardowego wygladu XP robi sie wygląd jak w 98 i nie da sie juz ustawic tego z powrotem. Pomaga dopiero przekopiowanie plików *.theme z innego kompa. Jakies sugestie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Takie mam przemyślenia: - w sp2 jest więcej usług skanujacych różne rzeczy, to może być przyczyna zamulania, - Aston jest super, podmień explorera, - to właściwie pytanie: czy ten sp2 jest naprawdę warty instalacji? Bo ja mam sp1 i chyba nic mu nie brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Gdy mam w folderze wieksza ilośc obrazów i dam im atrybut ukryty nie moge wogle przewijac okna z obrazami bo tak strasznie scina sie komp. 100% obciazenia procka i 99% to wina explorer.exe 1282062[/snapback] Moze proboje wyswietlic miniaturki i nie radzi sobie z ukrytymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 KrzychuG miniaturki wyswitla ale jak juz proboje zejsc nizej paskiem do przewijania to masakra :) Co do Sp2 to watpie ze to wina tej laty bo wczesniej system mi siedzial na tym gownie pol roku i nic sie nie dzialo. Zawsze swiezy windows musi cos odpier**** ze tak powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) O jakiej wiekszej ilosci mowisz? Jezeli plikow jest naprawde duzo (kilka tysiecy) - system ma prawo sie zamulic. Zamiast standardowego wygladu XP robi sie wygląd jak w 98 i nie da sie juz ustawic tego z powrotem.To akurat jest dla mnie jedna z najwazniejszych rzeczy. Ustawienie stylu klasycznego + klasyczne menu start + klasyczne foldery windows. Powiem krotko: LUNA jest do d***. Edytowane 17 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Moze luna jest do d** ale lubie :) A pozatym wkurza mnie to ze sie psuje i tyle:) Co do tych plików to dotyczy to kilkudziesieciu plików. Okolo 30. Jak jest ich nawet mniej tylko tyle zeby byl juz pasek przewijania to sie zaczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...