Gość DaMcio_konto_awaryjne Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Może to było a może nie może ktoś już to widział a może i nie .... Chodzi mi tutaj o sterowniki YouP PAX software chciałem wszystkim je gorąco polecić ! :D To najlepsze stery wg. mnie do tej karty ponieważ kx nie wspierają jej za dobrze a firmowe-zwykłe to dno Instalka waży 200 mega ... ale mamy tam wszystko mixer2 audioHQ tzn. wszyscko to co w kx jest ale bez kombinowania z DPS :D jedna wada ... brak wsparcia dla ASIO :| ale da się z tym żyć w grach mam eax w porównaniu do kx'ów jest 2 krotnie głośniej ! http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=66414 jeżeli już było wybaczcie ale żal mi tych co mają tak jak ja .... chciałem dobrze :P Edytowane 18 Lutego 2005 przez DaMcio_konto_awaryjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ale nas zaskoczyles!!! To chyba juz ponad rok temu bylo... Co do YouP Pax'ow to instalowalem je jak mialen Live'a. Wg. mnie zadnej poprawy dzwieku - jedynie mozliwosc doinstalowania oprogramowania od Audigy - jak dla mnie: ZBEDNEGO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...