Skocz do zawartości
FumFel_20

mnożnik na Duronie

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Mam pytanko, ostatnio sie naczytałem na tym formu o podkręcaniu durona więc chciałem sprubować.Wyjełem proca, obczyściłem go z pasty term.i okazało sie że te ściężki są jakoś za małe jak na mój wzrok.Czym je wogóle przeciąć?Jakie nażędzie polecacie?

dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta gł. to shuttle AK12 i tam tylko można szyne maxymalnie podnieść do 112 więc płytą wiele nie zdziałam :(.Skalpel mówicie?A ciężko to sie robi?BO niechcem uszkodzić procka.

Na tej płytce wydaje mi się, że jest możliwość zmiany mnożnika z biosu. Więc wystarczy połączyć mostki L1 ołówkiem. Poproś kogoś z dobrym wzrokiem, jeśli są aż takie małe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha jeszcze jedno, jak wyczyścić proca z pasty termoprzewodzącej?Mam proca strasznie uświnionego.....

Jezeli chodzi o paste srebrna np. Titana ze strzykaweczki, to bardzo dobrze usuwa sie ja przy pomocy preparatu "RONSON" (chyba tak sie to pisze). Srodek jest w aerozolu i po prostu psikajac na procka pasta sama zacznie splywac, a pozniej wytrzec recznikiem papierowym i gotowe.

Zwykla silikonowke to byle czym, chusteczka, wacikiem do uszy, tutaj raczej nie ma problemu.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...