Jodlasty Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 W operze robi się to przez wciśniecie Ctrl+rolka w myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 u mnie na IE to też działa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 A IE tak potrafi?!? A po co w ogóle IE - tylko psuje :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 i tak fierfoxa używam z ciekawości sprawdziłem............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Na IE też działa, właśnie się dowiedziałem, że muszą być odpowiednie czcionki. Wejdzcie sobie na www.google.pl. Tam można ZOOMować jak w operze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 firefox- ctrl + scroll. ie tak samo. A kto umie sobie zoomowac obrazki? :P Ja mam taki fajny plugin (imageZoom) do FF :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 [..] A kto umie sobie zoomowac obrazki? :P [..] 1285901[/snapback] a co ty slepy jestes :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 a co ty slepy jestes :-P 1286126[/snapback] Oki: +3.5 prawe, +1.5 lewe a co? ;) Ale plus z zoomowania obrazkow jest taki, ze sie udaje zmiescic banner w jednej linii razem z logiem Tweaka i przez to nie zaslania przyciskow :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paul_ Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 To co mowicie zmienia jedynie rozmiar teksu. A prawdziwe zoomowanie mozna rozwiazac w dosc pokretny sposob. W IE mozna ustawic formatowanie strony wedlug wlasnego cssa (narzedzia internetowe >> dostepnosc >> formatuj...). Trzeba wiec stworzyc plik css o tresci np.: body {zoom: 180%;}Do tego dorobilem sobie pliki bat do wlaczania tego i wylaczania, a wlasciwie kopiowania pliku zoom2.css i pliku pustego zoom3.css w miejsce zoom.css, ktory interpretuje IE :) PS. I tak jestem za Firefoxem :P, to musialem zrobic, zeby w szkole na telewizorze podlaczonym do kompa bylo cos widac, a kazda inna przegladarka niz IE zawiesza sie tam po 3 sekunach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...