Skocz do zawartości
lemkat

Problem Z Gforce 4 Mx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam karte GForce 4 MX i mam z nią jakieś problemy. Przy różnych rozdzielczościach o odswierzaniu mam jakies dodatkowe pixele np przy kursorze. Standardowe drivery z nvidi sa do du... Czy zna ktos jakies dobre drivery do tej karty lub spotkal sie juz z tym problemem ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze napisze konfigoracje co powinienem zrobic na poczatku tematu:

Plyta: ASUS A7N8X-X oparta na nForce

Grafa: GeForce 4 MX 440

Problem mam taki ze mam kolo kursora jakies dziwne piksele, gra np. comanche 4 ma przez caly ekran w kilku miejscach pionewe linie z pixeli, monitor czasmi miga i w koncu system sie zawiesza zarowno winxp jak i win2k, na xp na dodatek nie widac niektorych ikon proubowalem juz chyba wszystkie drivery jakie tylko sa i za kazdym razem cos innego pada, wiem ze to problem z karta badz driverami bo jak idze po odinstalowaniu karty rozdzielczosc 800x600 to jest ok, zadnych pikseli, migania nic, jak tylko zainstaluje drivery to albo system zaglebia albo inne jaja typu brak ikon, dziwne pixele itp... widzialem ze ludzie maja z ta karta problemy, temperatura na radiatorze wynosi 42.8-43 stopnie, karta nie jest krecona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi