Skocz do zawartości
Mayo

Gothic 3 - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ale im sie tam rowno cielo wszystko...

Pokaz slajdow.

Czy u mnie cos nie teges? Macie jakies inne linki do tych pokazow?

Na wstepie - o wiele lepszy avatar niż poprzednio :wink:

Bierz pod uwagę, że piękne skriny i super kampania reklamowa okraszona rozmaitymi atrakcjami nie świdczy o tym, że gra będzie dobra (vide np. Oblivion :wink: ).

Na obecnym etapie, dostarczane przez Piranię materiały nie pozwalają powiedzieć nic pewnego...upraszczając - każdy widzi tu co chce zobaczyć, ja przykładowo dostrzegam stary dobry Gotik w nowej oprawie :wink:, a nie kolejne kolorowe GTA w realiach fantasy :wink:...więcej optymizmu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Ale ja nic nie mowie na temat samej gry, tylko mam pokaz slajdow na tych filmikach i nie wiem czy to film mi sie scina i jest zrabany czy co?

Jake79, lepiej nie mow nic o oblivione bo wywolasz znow nie potrzebna dyskusje na temat w/w gry ;]

Zreszta, te 2 filmiki z gamplay'u mowia wiele. Widac ze to po prostu gra. Nie pokazuje to tego, co kto chce widziec. Tak bedzie pewnie to wygladac ;)

Chyba mozna kamere oddalac i przbylizac. hmm ;]

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale im sie tam rowno cielo wszystko...

Pokaz slajdow.

Czy u mnie cos nie teges? Macie jakies inne linki do tych pokazow?

Mi też się tnie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"

Ale ja nic nie mowie na temat samej gry, tylko mam pokaz slajdow na tych filmikach i nie wiem czy to film mi sie scina i jest zrabany czy co?

Jake79, lepiej nie mow nic o oblivione bo wywolasz znow nie potrzebna dyskusje na temat w/w gry ;]"

Ale ja przecież nic nie mówię, że ty mówisz :wink: ...to tylko bardzo luźne uwagi na motywach twojego komentarza...

Pioorek jest rzeczą oczywistą, że zarówno gry szczególnie udane jak i te które nie spełniły oczekiwań (zwłaszcza gdy były mocno reklamowane) są potem wykorzystywane w drodze rozmaitych porównań, pod kątem innych produkcji - dlatego...więcej optymizmu po dwakroć :wink:

...i jeszcze link do ostatniego wywiadu z twórcami - http://rpgvault.ign.com/articles/705/705884p1.html

Edytowane przez Jake79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstepie - o wiele lepszy avatar niż poprzednio :wink:

Bierz pod uwagę, że piękne skriny i super kampania reklamowa okraszona rozmaitymi atrakcjami nie świdczy o tym, że gra będzie dobra (vide np. Oblivion :wink: ).

Na obecnym etapie, dostarczane przez Piranię materiały nie pozwalają powiedzieć nic pewnego...upraszczając - każdy widzi tu co chce zobaczyć, ja przykładowo dostrzegam stary dobry Gotik w nowej oprawie :wink:, a nie kolejne kolorowe GTA w realiach fantasy :wink:...więcej optymizmu :wink:

ale bredzisz... osob z takim nastawieniem do obliviona mozna pliczyc na tym forum na palcach jednej reki stolarza ktoremu urwalo 4 palce i mu zostal tylko kciuk. Porownanie obka do gta to jak kula... nawet nie w plot. Wydaje ci sie ze jak co jakis czas wylejesz kbel pomyj na obliviona to moze zacznie taka opinia funkcjonowac o tej grze ja ci od razu powiem, odpusc sobie gra sie broni sama. A oceny w prasie branzowej na calym swiecie i na sajtach w calym naszym ukladzie slonecznym mowia same za siebie. Oblivion obecnie RZADZI a ty niestety nie mozesz nic na to poradzic tylko co jakis czas popiskujesz ze to takie GTA w realiach fantazy (lol)

Skoncz z laski swojej co jakis czas przypominac swoja opinie o oblivionie, chyba nie ma osoby na tym forum ktora by nie znala twojego zdania w tej kwestii.

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale bredzisz... osob z takim nastawieniem do obliviona mozna pliczyc na tym forum na palcach jednej reki stolarza ktoremu urwalo 4 palce i mu zostal tylko kciuk. Porownanie obka do gta to jak kula... nawet nie w plot. Wydaje ci sie ze jak co jakis czas wylejesz kbel pomyj na obliviona to moze zacznie taka opinia funkcjonowac o tej grze ja ci od razu powiem, odpusc sobie gra sie broni sama. A oceny w prasie branzowej na calym swiecie i na sajtach w calym naszym ukladzie slonecznym mowia same za siebie. Oblivion obecnie RZADZI a ty niestety nie mozesz nic na to poradzic tylko co jakis czas popiskujesz ze to takie GTA w realiach fantazy (lol)

Skoncz z laski swojej co jakis czas przypominac swoja opinie o oblivionie, chyba nie ma osoby na tym forum ktora by nie znala twojego zdania w tej kwestii.

Cóż za żywiołowa reakcja :wink: ...skąd u ciebie kurku tyle nadpobudliwości nerwowej? :wink: ...do tego jak zwykle kulturka, że ho ho...tak się dziwnie składa, że forum służy wyrażaniu i konfrontowaniu rozmaitych opinii na określone tematy (o ile nie przekracza się regulaminu można mówić co się podoba) - taki duży kurek i nie wie takich rzeczy :wink:

A skoro o popularności - to w tym przypadku dowodzi ona przede wszystkim niskich wymagań ze strony graczy...ale człowiek, któremu pod wpływem opinii pism branżowych i nachalnej reklamy odebrało swobodę myślenia zapewne tego nie zrozumie :wink:

Dlatego skończ już z podobnie pozbawionymi sensu, nierzeczowymi komentarzami; udowodniłeś, że jesteś wspaniałym rycerzem Obliviona i opinii pism branżowych (które jak widać wyznaczają tok twojego rozumowania) :wink: i wystarczy chyba...

A tutaj dodatkowo link do dość ciekawego artykuliku na temat Gothic 3 - http://www.loadedinc.com/preview.php?temp_...29&action=part1

Edytowane przez Jake79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg ciebie odebralo mi swobode myslenia? I wszystkim ktorzy graja w obliviona tez odebralo.. odebralo tez swobode myslenia branzy, a wszyscy ktorzy graja w obliviona robia to dlatego ze sa zafascynowani recenzjami w pismach w ktorych redaktorom odebralo swobode myslenia. Stary, to nie krajowa rada radiofoni i telewizji kierowana przez PIS, kazdy ma swoje wyczucie gustu i smaku. Tak sie sklada ze PRZYTLACZAJACA wiekszosc nie wiesza psów na oblivionie.

A konfrontowanie opinii ci sie pomylilo z powtarzaniem tej samej opini w kolko.

Nierzeczowe komentarze? - poczytaj swoje o gta i oblivionie... a pozniej reszte swoich wypowiedzi o oblivionie.

Ja nie bede wieszal psow na G3 ani teraz ani jak wyjdzie bo bedzie pewnie tak samo dobry (lepszy?) jak oblivion. Jak skoncze obka to sie wezme na 100% za G3 bez marudzenia ze nie ma wnim zywszych kolorow jak w oblivionie.

Swoja dorga dziwi mnie opinia ze oblivion jest kolorowy, przeciez jak jest jasny sloneczny dzien to kolory nie moga byc zmulone jak podczas zmroku. A w oblivionie wystepuja pory dnia i jest pelna gama, do tego deszcz ktory zasnowa niebo i jest ciemno. A jak sie wejdzie do podziemi to wcale wesolo i kolorowo nie jest. Wilgoc i stechlizne az sie czuje nosem. Tak sie sklada ze materialy promocyjne byly robione z naciskiem na otwarte przestzenie ukazujac blyszczace zbroje, bo ponure lochy nie wygladaja efektownie.

Zreszta ktrytykujesz "kolorowosc" a zebys wiedzial co ludzie robia z ini zeby jeszcze blooma podbic....

Zobaczymy jak bedzie wygladal G3 z HDR i bloomem oraz jak bedzie modowany...

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg ciebie odebralo mi swobode myslenia? I wszystkim ktorzy graja w obliviona tez odebralo.. odebralo tez swobode myslenia branzy, a wszyscy ktorzy graja w obliviona robia to dlatego ze sa zafascynowani recenzjami w pismach w ktorych redaktorom odebralo swobode myslenia. Stary, to nie krajowa rada radiofoni i telewizji kierowana przez PIS, kazdy ma swoje wyczucie gustu i smaku. Tak sie sklada ze PRZYTLACZAJACA wiekszosc nie wiesza psów na oblivionie.

A konfrontowanie opinii ci sie pomylilo z powtarzaniem tej samej opini w kolko.

Nierzeczowe komentarze? - poczytaj swoje o gta i oblivionie... a pozniej reszte swoich wypowiedzi o oblivionie.

Ja nie bede wieszal psow na G3 ani teraz ani jak wyjdzie bo bedzie pewnie tak samo dobry (lepszy?) jak oblivion. Jak skoncze obka to sie wezme na 100% za G3 bez marudzenia ze nie ma wnim zywszych kolorow jak w oblivionie.

Swoja dorga dziwi mnie opinia ze oblivion jest kolorowy, przeciez jak jest jasny sloneczny dzien to kolory nie moga byc zmulone jak podczas zmroku. A w oblivionie wystepuja pory dnia i jest pelna gama, do tego deszcz ktory zasnowa niebo i jest ciemno. A jak sie wejdzie do podziemi to wcale wesolo i kolorowo nie jest. Wilgoc i stechlizne az sie czuje nosem. Tak sie sklada ze materialy promocyjne byly robione z naciskiem na otwarte przestzenie ukazujac blyszczace zbroje, bo ponure lochy nie wygladaja efektownie.

Zreszta ktrytykujesz "kolorowosc" a zebys wiedzial co ludzie robia z ini zeby jeszcze blooma podbic....

Zobaczymy jak bedzie wygladal G3 z HDR i bloomem oraz jak bedzie modowany...

Naprawdę nie wiem skąd się bierze w tobie tyle wzburzenia :wink: ...proponuje żebyś się troszkę uspokoił (bez ironii) to tylko różnica zdań a nie święta krucjata w obronie opinii pism branżowych i speców od reklamy :wink:

Poza tym nie mieszaj do tego wszystkich, którzy grają w Obliviona - rozmowa nie dotyczy wszystkich tylko ciebie - obrońcy jedynej słusznej opinii redaktorów pism branżowych :wink: ...chyba do rozmowy ze mną nie jest ci potrzebna pomoc wszystkich;-)

Co do popularności to powszechnie wiadomo, że nie jest ona miarą rzeczywistej wartości określonego produktu. Reklama pozbawia obiektywizmu i krytycyzmu - czego najlepszym przykładem jesteś ty kurku...wpadki, o których wspominałem wcześniej, gołym okiem widać - ale dla ciebie jest idealnie...perfect...pewnie dlatego, że pisma branżowe tak donoszą :wink:

Krótko - to co dla ciebie jest ciekawe i zajmujące dla innych jest nudne i sztampowe - nic do dodania. Inaczej mówiąc - zawsze znajdą się tacy dla których Britney Spears będzie wspaniałą piosenkarką a Pamela Anderson dobrą aktorką (przytłaczająca większość nastolatków tak uważa, a przytłaczająca większość kolorowych pisemek o tym pisze :wink: ) - nie o ciebie tu kurku ofkoz chodzi, ale o pewien mechanizm. Ufam, że się porozumieliśmy...

Proponuje skończyć te dyskusje, która z G 3 ma mało wspólnego - dołączam link do materiałów a propos G 3 - http://gothic.gry-online.pl/news.php?id=100.

Dobranoc :wink:

P.s. konfrontowanie opinii pomyliło ci się z wyrażaniem opinii...więcej optymizmu :wink:

Edytowane przez Jake79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehehehe wiecej optymizmu... po czym porownal obliviona do analogicznej britney w swiecie muzyki. Musze cie zmartwic, nie ma tutaj analogii o jaka ci chodzi. Znowu usilujesz sprowadzic Obliiona za wszelka cene na jakies dno rynku gier, przeciez to jest smieszne, osmieszasz sie czlowieku nie widzisz tego? To juz nawet nie chodzi o to czy gram w Obliviona czy nie, bo ja nie pisze z toba dlatego ze jestem fanem Obliviona tylko dlatego ze bezmyslnie jedziesz po grze ktora na to nie zasluguje. Dobrze wiesz ze twoje porownania pasuja jak piesc do oka ale liczysz na to ze ktos sie w koncu zirytuje i ci cos odpisza, nooo a wtedy bedziesz mogl mu pisac zeby sie nie unosil i tak dalej, mimo ze tak sie wzburzasz to ci to pasuje jak ta lala.

To tak jak bym G3 przyrownywal do maluch racera bo grafika jest ciemna.

Co do tych artukulow ktore linkujesz to w sumie juz nie ma nic nowego, o wszystkim juz czytalismy, te same screeny w kolko... w kolko ze grafika bedzie ladna.

Materialy wideo wygladaja ladnie ale szarpia. Nie wiem czy to wina streamingu czy moze to pierwsz zwiastun tego ze jeszcze nie ma grafiki ktora by pociagnela G3 w full detalach. Bo zeby sie pojawila na ekranie tak obfita trawa na max dystans, to silnik bedzie musial byc co najmniej dodatkowe 50% wydajniejszy od tego w Obku, jakos mi sie wierzyc nie chce. Oblivion tez chodzi w max detalach plynnie na prezentacji a jak jest w rzeczywistosci wszyscy wiemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dali kilka nowych screenów, około 9,

ja osobiście gry doczekac sie nie moge, z tego co widze to bedzie to naprawde coś superowskiego,

grafika ma swój poziom i widać że dużo lepsza niż w poprzednich częściach, tylko teraz bedzie wystepował jeden problem, i to poważny :

NIE WIEM CZY MI PÓJDZIE !!!

Skoro wszystko jest pieknie i cacy wymagania też pewnie beda wysoki :/

miejmy nadzieje ze cos z tym zrobia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehehehe wiecej optymizmu... po czym porownal obliviona do analogicznej britney w swiecie muzyki. Musze cie zmartwic, nie ma tutaj analogii o jaka ci chodzi. Znowu usilujesz sprowadzic Obliiona za wszelka cene na jakies dno rynku gier, przeciez to jest smieszne, osmieszasz sie czlowieku nie widzisz tego? To juz nawet nie chodzi o to czy gram w Obliviona czy nie, bo ja nie pisze z toba dlatego ze jestem fanem Obliviona tylko dlatego ze bezmyslnie jedziesz po grze ktora na to nie zasluguje. Dobrze wiesz ze twoje porownania pasuja jak piesc do oka ale liczysz na to ze ktos sie w koncu zirytuje i ci cos odpisza, nooo a wtedy bedziesz mogl mu pisac zeby sie nie unosil i tak dalej, mimo ze tak sie wzburzasz to ci to pasuje jak ta lala.

To tak jak bym G3 przyrownywal do maluch racera bo grafika jest ciemna.

Co do tych artukulow ktore linkujesz to w sumie juz nie ma nic nowego, o wszystkim juz czytalismy, te same screeny w kolko... w kolko ze grafika bedzie ladna.

Materialy wideo wygladaja ladnie ale szarpia. Nie wiem czy to wina streamingu czy moze to pierwsz zwiastun tego ze jeszcze nie ma grafiki ktora by pociagnela G3 w full detalach. Bo zeby sie pojawila na ekranie tak obfita trawa na max dystans, to silnik bedzie musial byc co najmniej dodatkowe 50% wydajniejszy od tego w Obku, jakos mi sie wierzyc nie chce. Oblivion tez chodzi w max detalach plynnie na prezentacji a jak jest w rzeczywistosci wszyscy wiemy.

Zdolność myślenia abstrakcyjnego jest ci najwyraźniej obca i dlatego nie rozumiesz istoty tych jakże prostych, przerysowanych na potrzeby rozmowy porównań :wink: ; inaczej mówiąc - poprostu porównań nie bierze się dosłownie :wink:. Trudno...dalsza dyskusja na ten temat mija się z celem :? Udało ci się pokazać, że jesteś człowiekiem zamkniętym na jakiekolwiek opinie, które nie są zgodne z jedyną słuszną wizją redaktorów pism branżowych i specjalistów od reklamy :wink:

A co do tych artykółów które linkuje - to przecież nikt nie zmusza cię do ich czytania...nie ma się co maltretować kurku :wink:

Dodatkowy artykuł na temat G3 - ot tu - http://www.gamespot.com/pc/rpg/gothic3/new...7&mode=previews

P.s. faktycznie rozmowa z tobą chwilami potrafi wprawić w stan rozbawienia jak ta lala - proponuje jednak ugodę;-) o.k.?

Edytowane przez Jake79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tym filmiku chyba nie ma maksymalnego dystansu bo nie widac dalszego planu. Ponadto zauwazylem ze niektore elementy miasta sie pojawiaja dopiero jak sie jest na odleglosc 5-10 metrow, z 20 juz nie widac pewnych zeczy. Ciekawe jak bedzie w pelnej wersji no i jeszcze bylo by hiper-super jak by bylo wiadomo na jakim sprzecie to hulalo. A hulalo dobrze, szczegolnie mile bylo ze gra nie zwolnila podczas zucania czarow i to jeszcze na otwartej przestrzeni :-).

Z zeczy ktore mie sie nie podobaja to jeszcze to ze w glupi sposob bezimienny trzyma 2 miecze, jak by sie mial zaraz przeciskac miedzy scianami. Wyglada to imo co najmniej glupio i nienaturalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

W ogole to jak im chodzi to tragedia ;]

Na jednym z fimlikow bylo widac postac biegnaca od tylu, chodzila ona jakby jecnoczewsnie podkskaujac, wygladalo to dosc smiesznie i nierealistycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowe screeny

http://www.gothic.phx.pl/galeria/thumbnails.php?album=21

dla mnie cos wspanialego...

heh no w koncu sie za HDR wzieli albo mi sie wydaje ale chyba nie. Troche zywiej sie zrobilo. Poza tym screeny zeczywiscie sa ok ale gorzej to wyglada w akcji jak jest animacja, no ale do premiery jeszcze prawie pol roku wiec czasu jest sporo na poprawki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jake79 jakbysmy zebrali wszystkie twoje opinie o Oblivionie to powstalby caly osobny temat z jednym motywem przewodnim ;]

Bez wątpienia i to bardzo ciekawy;) Jestem otwarty na współpracę;)

Skądinąd objętość szlachetnych wystapienień w obronie zacnego Obliviona też z powodzeniem pozwoliłaby wykroić osobny topic - np. "Zakon obrońców jedynej słusznej wizji..." ;-)) ...na tym zresztą polega idea forum, dlatego nie róbmy z tego zagadnienia :wink:

Nowe skriny do G 3 - naprawdę git.

Edytowane przez Jake79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

No miecze sie ladnie swieca, ale to chyba nie hdr. Zreszta IMO nie potrzebny tutaj jest ten efekt, ta seria jest w troche innych klimatach (takich mrocznych bardziej) i wolalbym zeby przy tym pozostala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale niepowazne zeczy piszecie, przeciez tu chdzi o naturalne odwzorowanie refleksow swietlych, HDR czy bloom nie powstaly zeby ucieszyc samych developerow tylko zeby stal wygladala jak stal, to jest element sugestywnosci w grach z 2006 roku i tak juz zostanie. To ze miecz blysnie w swietle ksiezyca czy blasku slonca jest jak najbardziej na miejscu. Powiem wiecej, z tego co widze G3 niewiele bedzie odbiegal od Obliviona w pewnych aspektach grafiki. Te screeny sa robione o zmierzchu, ale na ostatnich screenach widac ze te robione w dzien sa podobne jesli chodzi o nasycenie efektow do obka. Tylko ze w G3 jest bardziej posepnie, las jest posepniejszy i budynki bardziej takie realistyczne.

Generalnie ciezko mi powiedziec na dzien dzisiejszy gdzie grafika jest lepsza bo obie gry stoja na wysokim poziomie.

Jake79 zauwaz ze to zawsze ty pierwszy wbijasz szpile i czekasz az kogos telepnie. Ja nigdy i nigdzie nie pialem bez powodu nad tym jaki to Oblivion jest cudowny. I nie widzialem tez zeby ktos co jakis czas tak jak ty nagle zaczynal pisac ze Oblivion jest taki cudowny bla bla bla.

Edytowane przez kurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się - poważny rpg, o nieco mrocznym klimacie i przede wszystkim porządnej, ciekawej fabule nie wymaga koloryzowania.

Az taki powazny? Jak Fallout II, BG, Eye Of The Beholder, Daggerfall, Morrowind? :wink:

Chyba troche gloryfikujesz G3 hehe, ale to twoje swiete prawo :]

Co do samej grafiki, HDR czy Blooma mozna zawsze wylaczyc wiec nie bedzie on problemem dla nikogo - osobiscie hdr w Oblivionie mi sie nie podobal za to Bloom znacznie bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Zabieram sie za czytanie friko ;]

Szanowny kurku (Jake 79 mi sie udziela) ;]

HDR nie odwzorowywuje refleksow swietlnych. Stal powinna sie blyszczec a nie swiecic oczoje*nym swiatlem. Po prostu ma polyskiwac ;] i to jest realistyczne, ale to juz od gry zalezy gdzie bedzie lepiej wygladal HDR,a gdzie jego brak. Do obka pasuje idealnie, ale mysle ze do Ghotica juz nie.

W tym wywiadzie (co friko podal), smierdzi mi cos czas gry. Glowny watek to AZ od 60 do 80 godzin? Nie chce misie wierzyc cos... do tego dochodza zdania poboczne (jak sami tworcy pisza) ktore maja przedluzyc czas gry do 180 godzin?! Hm...

Pisza tez tam:

"Możesz polować w lesie na jelenie dla zaspokojenia głodu i natknąć się na oddział szturmowy Orków…"

To znaczy ze bedziemy musieli jesc? Czy chodzi tu o inny rodzaj glodu?

A tak poza tym, to po wywiwadzie jeszcze bardziej jestem utwierdzony w tym, ze to bedzie po prostu ghotic ;] ;][;]

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Az taki powazny? Jak Fallout II, BG, Eye Of The Beholder, Daggerfall, Morrowind? :wink:

Chyba troche gloryfikujesz G3 hehe, ale to twoje swiete prawo :]

Co do samej grafiki, HDR czy Blooma mozna zawsze wylaczyc wiec nie bedzie on problemem dla nikogo - osobiscie hdr w Oblivionie mi sie nie podobal za to Bloom znacznie bardziej.

Nie chodzi o gloryfikowanie (szczegónie, że gra jeszcze nie wyszła :wink: ), mowa raczej o koncepcji bardziej złożonego, wymagającego rpg jakim nie wykluczone będzie właśnie Gotik 3 (po wielu pseudo - rpg rozczarowaniach czas najwyższy na coś poważnego; to że twórcy świetnego Morrowinda poszłi ostatnio na skróty, nie znaczy, że chopcy z Piranii zrobią to samo)...interesująca fabuła (która wymaga min. rozbudowanych dialogów) to oczywista tutaj sprawa podstawowa; strona techniczna ma znaczenie drugoplanowe...Zapowiedzi pozwalają przypuszczać, że nie dostaniemy kolejnego, spłaszczonego cukierkowatego action-rpg :wink: ...i tym optymistycznym...finis :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

No nie wiem, juz nie rob z Ghotica gry z milionami statystyk, pokrecona fabula i rozbudowanymi dialogami... jezeli gra ma przypominac troche poprzednie czesci to na pewno bedzie dosc uproszczona. Bo wg mnie Ghotic (ogolnie - 1 i 2) jest dosc uprosczony i sprowadza sie (jak kazdy cprg w sumie) do rozmow i czaskania ;] bo nie wiem co jeszcze mialo by sie w nim znajdowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi