wiateq Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Witam Zamierzam sobie kupic nowy zasilacz, chcialbym zeby byl jak najtanszy ale tez jak najlepszy :) Na starym zasilaczu czesto mi sie krzaczy 3d, wylacza sie monitor itd itp Chcialbym zeby ktos wiedzacy poradzil mi jaki zasilacz powienien kupic zeby komp dzialal stabilnie, ale zeby nie wydac wiecej niz on sam jest wart... Myslalem o Modecom ATX-350GTF, starczy on do mojej konfiguracji ? Wedlug www.benchmark.pl Mode Com ISO-450P (350W) jest lepszy, ale jego nie moge w zadnym sklepie znalezc... Jak ktos wiedizal gdzie to mozna kupic to byloby fajnie :wink: Celeron 2.4 Ghz Asrock P4VT8+ K.muzyczna zintegrowana (c-media ac'97) Sapphire radeon 9800se 128bit 256mb 512 DDR (400) Zasilacz Tracer 450W (mgb-450) <_< Samsung DVD R/RW SH-W08A Western Digital 40gb Samsung 3.2 gb Tuner TV K-World Kilka urzadzen na USB (joypady, modem itp) Hm.. to chyba wszystko, mam nadizeje ze ktos mi pomoze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Witam Zamierzam sobie kupic nowy zasilacz, chcialbym zeby byl jak najtanszy ale tez jak najlepszy :) Na starym zasilaczu czesto mi sie krzaczy 3d, wylacza sie monitor itd itp Chcialbym zeby ktos wiedzacy poradzil mi jaki zasilacz powienien kupic zeby komp dzialal stabilnie, ale zeby nie wydac wiecej niz on sam jest wart... Myslalem o Modecom ATX-350GTF, starczy on do mojej konfiguracji ? Wedlug www.benchmark.pl Mode Com ISO-450P (350W) jest lepszy, ale jego nie moge w zadnym sklepie znalezc... Jak ktos wiedizal gdzie to mozna kupic to byloby fajnie :wink: Celeron 2.4 Ghz Asrock P4VT8+ K.muzyczna zintegrowana (c-media ac'97) Sapphire radeon 9800se 128bit 256mb 512 DDR (400) Zasilacz Tracer 450W (mgb-450) <_< Samsung DVD R/RW SH-W08A Western Digital 40gb Samsung 3.2 gb Tuner TV K-World Kilka urzadzen na USB (joypady, modem itp) Hm.. to chyba wszystko, mam nadizeje ze ktos mi pomoze :> 1285979[/snapback] GTX jest lepszy od ISO i wystarczy, a jak chcesz coś więcej to : FAQ Mozesz też dorzucić pare zł i kupić jaiegoś Chiefteca 360W - teraz już nie są takie drogie... Mozna już zamknąć topic ;) PS sprawdź miernikiem jakie masz napicia! Edytowane 19 Lutego 2005 przez ghost_mode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 bylo by latwiej gdybys podal jaka kwota dysponujesz bo jezli masz 150-180zl to chieftec ale jezeli masz ok 250 to mozesz kupic sobie juz jakis mocniejszy i bardziej przyszlosciowy wentylator i przy zmianie kompa nie bedziesz musial sie martwic o zasilke od nowa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Jesli masz wiecej kasy to polecam TAGANA 380W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiateq Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Hmm z kasa raczej krucho, mam wlasnie tyle ze styknie na tego modecoma :-| , fajnie by bylo gdyby rzeczywiscie on starczal a co do przyszlociowego zasilacza to narazie nie planuje kupna nowego sprzetu, a jak bede kupowal to juz zainwestuje tez w zasilacz :) a wiec chodzi o zasilacze w cenie 100-130 (modecom zdaje sie 120zł na allegro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42764892 celuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...