jureusz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Mam zamiar wyciszyc troche mojego kompa. Chcialbym kupic 2 thermal take'i pod procka i grafe 0 dba. Zalezy mi na tym zeby byly bezglosne. Czy mozecie mi doradzic jakie (nie koniecznie thermale) sa warte uwagi? Chcialbym rowniez zeby byly w miare mozliwosci przyszlosciowe tzn. w razie wymiany sprzetu na nowy nie musial bym ich sprzedawac. Moja konfiguracja: Athlon 1700+ fx 5600 ultra na plycie epoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 co za "thermal take'i pod procka" ?? wejdą pod niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureusz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 co za "thermal take'i pod procka" ?? wejdą pod niego? 1287251[/snapback] Thermaltake - SilentTower Thermaltake Fanless VGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 0 db'lowe chlodzenie powietrzem nigdy nie bedzie przyszlosciowe - chyba ze sobie sprawisz WC - wtedy bedzie wydajnie i bezglosnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Tak naprawde nei da sie zrobic bezglosnego chlodzenia. Aby oddac taka ilosc ciepla pazywne potrzebna jest bardzo duza roznica temperatur. Czyli nie osiagniecie przyzwoitych rezultatow. Powiem tylko iz nawet gdy zastosowalem chlodnice samochodowa i wc nie udalo mi sie zrobic tego pasywnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Thermaltake - SilentTower Thermaltake Fanless VGA 1287285[/snapback] po co chcesz to pod procka wkladac, nie da rady tam przeciez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureusz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 po co chcesz to pod procka wkladac, nie da rady tam przeciez! 1287334[/snapback] Masz racje pod procka nie ale na procka tak. Nie mam zamiaru odpowiadac na glupie pytania. Jezeli nie masz zdania w tym temacie lub nie chcesz miec to nie odpisuj na tego posta. Zaoszczedzisz sobie i mnie czasu. Ja szukam coolerow ktore beda cichutkie i w miare wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Masz racje pod procka nie ale na procka tak. Nie mam zamiaru odpowiadac na glupie pytania. Jezeli nie masz zdania w tym temacie lub nie chcesz miec to nie odpisuj na tego posta. 1287394[/snapback] To jest jak najbardziej moje zdanie w tym temacie. Piętnowanie takich skrzywien na bordzie w zarodku zawsze jest i bedzie "na czasie"> Nastepnym razem pisz poprawnie bo ktos sklonny pomyslec ze cos z tobą nie tegez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Wszystko zależy od procka. Po podtaktowaniu celerona jest to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...