cocroack Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 kumpel przywioz z usa laptopa z zainstalowanym systemem winXP, zrobil format, ale nie potrafil nic wiecej zrobic. Przynios mi go zebym zainstalowal system, podczas instalacji win2000 wyskakuje blad: Stop:0x00000050(0xFFFFF008,0x00000000) PAGE-FAULT-IN-NONPAGED-AREA moze ktos pomoze co poczac, nie instaluje na nim XPka bo nie mam botowalnej plytki, czy jest mozliwe ze jest jakas blokada or sth?? dysk jest sformatowny wiec nic nie powinno na nim byc, a w biosie tez nic nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Sa specjalne systemy dedykowane okreslonym laptopom okreslonych firm. Skoluj skads wersje dla tego laptopa i powinno pojsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ja bym bardziej obstawiał na uszkodzenie jakiegoś sprzętu, a szczególnie pamięci, albo przegrzewają się albo uszkodzone. System powinien iść bez problemu i nie ma znaczenia jakiej firmy komp tylko późniejsza kwestia sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) ok, dzieki za pomoc http://serwis-tv.com/strojenie.html , wlozylem botowalna plyte winXP i wszystko poszlo bez problemow, smiga az milo paczec :) Edytowane 5 Lutego 2019 przez cocroack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 smiga az milo paczec :) Koszmar... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...