emilooos Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Witka all. Mam nastepujący dylemacik...Noszę sie z zamiarem kupna glosniczkow 2.1, 4.1, lub 5.1 (niekoniecznie jakiś full wypas, byle brzmionko bylo lepsze niz w normalnych glosniczkach :D), a nic o tym nie wiem :mur: Dodam, że jade na zintegorwanym dźwiękówce z mojego Gigabyte'a Realtek ALC850, do ktorego zastrzerzen nie mam. Czekam na propozycje ! Mam jeszcze oferte od kumpla - LOGITECH Z-540 CENA: ~180ZŁ, oplaca się? I tak mniej wiecej tyle do wydania - gora 180zł Czekam na propozycje. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Witka all. Mam nastepujący dylemacik...Noszę sie z zamiarem kupna glosniczkow 2.1, 4.1, lub 5.1 (niekoniecznie jakiś full wypas, byle brzmionko bylo lepsze niz w normalnych glosniczkach :D), a nic o tym nie wiem :mur: Dodam, że jade na zintegorwanym dźwiękówce z mojego Gigabyte'a Realtek ALC850, do ktorego zastrzerzen nie mam. Czekam na propozycje ! Mam jeszcze oferte od kumpla - LOGITECH Z-540 CENA: ~180ZŁ, oplaca się? I tak mniej wiecej tyle do wydania - gora 180zł Czekam na propozycje. Pozdro 1289483[/snapback] Zadaj te pytanie w tym temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=106738 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...