rub100 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Mam prośbę czy ma któs sterowniki do karty telewizyjnej zoltrix tak aby funkcjonowaly one na xp. Probowałem różnych z sieci ale niestety nie działają! I czy tv max bedzie działał na xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Mam TV Max i walcze z tym ciulasem juz kilka lat.Niestety nie udalo mi sie znalezc dzialajacycg sterownikow pod XP.KOzystam z systemu ME ale wqrwiam sie bo coraz wiecej aplikacji wymaga XP. Daj znac jak cos znajdziesz.Ja caly czas szukam.Na allegro kolesie sprzedaja ta karte i twierdza ze sa takie sterowniki.Ciekawe czy sie podziela ta wiedza.Acha Uzywam programu BORG TV. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A na tej stronie byliście :> http://www.xp.net.pl/faq.html#rpc pisze na temat sterów wdm :>? i tej karty spróbujcie jak nie no to się jeszcze poszuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Swietna stronka.Wielkie dzieki. Niestety nie wszystkie zamieszczone tam linki dzialaja ale zawsze to jakies cien nadziei. Okazuje sie bowiem ze jest to mozliwe.Przy nastepnej reinstalce systemu lece z XP i probuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotux Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam To mój pierwszy post na tweaku:) Do rzeczy: niedawno wpadła mi w ręce ta karta i odpalenie jej pod winxp sp2 kosztowało mnie 4 godziny zabawy..ale udało się, co najważniejsze, bez reistalki systemu. Sterowników jest w sieci sporo, u mnie zaskoczyły stery do win2000 /zresztą linki do sterów niby do winxp tez prowadzą zwykle do tych do win2000/. Drugi problem, chyba ten większy, to program który sobie z kartą poradzi, moretv restartował mi komputer, jtv - brak dźwięku.. udało się z programem dscaler /jest w sieci/. Najważniejsze co trzeba wybrać przy konfiguracji karty to typ karty i rodzaj tunera: akurat w dscalerze jest do wyboru min zoltrix tvmax i to wybieramy:), tuner to temic 4002 FH5 [PAL B/G]. U mnie tyle wystarczyło by działał sensownie dźwięk i obraz.. co prawda jakość nie rzuca na kolana ale najważniejsze że działa. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 :lol: U mnie juz jest XP przed godzina zainstalowany.Sterowniki znalezione i poprawnie zainstalowane.Na razie wszystko hula.mam nadziej zze wszystko bedzie o.k. A program do obslugi to ten z linka wyzej Borg Tv pro. Pozdrawiam i dzieki za wszystko panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No i stalo sie :mur: Przedobrzylem.Borg Tv pro 1.1 ze wzgledu na debilny komunikat ze jest to program sharewere i trza zarejestrowac chcialem zastapic versja 2.1 tego programu.No i wszystko sie pochrzanilo.NIe chce sie wlaczyc,wyskakuja bledy.Odinstalowywanie i instalowanie nie pomaga.Program More TV odbiera wizje ale nie ma foni.Chyba sie zastrzele :angry: Czyzby jedynym wyjsciem byla reinstalacja systemu??Czy ktos na tej karcie ma jakis sprawdzony program albo pelna wersje Btv professional 1 bez komunikatow itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 More TV trzeba ustawić. Podaj meila prześle Ci swojego ,popłudniu. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Moj E-Mail: slimbarti@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Jeszcze 2 tematy.Co zrobic w momencie gdy w Borg Tv Professional 1.1 podczas uruchamiania systemu wlacza sie glos z tunera a ten nawet nie jest wlaczony.Trzeba go recznie wyciszyc.I 2-ga sprawa jak mozna pozbyc sie komunikatu ze trzeba sie zarejestrowac(wyskakuje okienko: rejestruj ,testuj) sa jakies klucze?? Pozdrawiam Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...