onkel qbson Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Myślicie, że ceny tak aż tak schodzą ??? Nie wiem czemu ale nie do końca mi sie o podoba :] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43044793 A chrapke mam ogromną bo na WGK ceny nie schodziły poniżej 250zł <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Coś mnie tu śmierdzi. Koleś wypisuje, że zasiłka ma pasywne PFC, a na zdjęciu jest Active PFC. Może naklejają na 360-tkę naklejki i tak puszczają? :D I tak lamer się nie zorientuje, a kasa będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 chyba jednak dam 3, czy 4 dyszki wiecej i pojde na wgk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 a przeczytales ze to bulk, ktory w zwyklym sklepie jest tanszy ~25zl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 ......... chodzi tutaj wlasnie m.in o to, że PFC jest pasywne co jest bynajmniej niekoniecznie właściwe dla tego modelu w moim przekonaniu ;] BTW zasiłka mi padła wczoraj :P więc bede musiał kupic tego chiefa :] siedze teraz na 2 kompie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Napisal sprostowanie ze PFC jest aktywne widocznie sie pomylil. A to jest bulk bez pudelka dlatego jest tanszy raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 wersje 302 są z aktywnym PFC, 202 nie one teraz tak chodzą, wczoraj w logosie za HPC-420-302-DF dałem 220 zika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 A ja kupilem dzisiaj taka zasilke w sklepie normalnym za 175zl. Nie ma to jak mega znizki miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek860513 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Dzisiaj kupiłem Chiefteca HPC-420-302-DF w najnowszej wersji z ATX 20/24 pin i z dwoma liniami +12V za 180zł w sklepie komputerowym. Więc aukcjz z ceną 199zł wydaje mi się droga :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 gdzie tak tanio mozna kupic tego Chieftec'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 gdzie tak tanio mozna kupic tego Chieftec'a? 1487869[/snapback] To znaczy JAK tanio? 420W BOX razem z przesyłką za 199 zł, czyli w "normalnym" sklepie powinno być 175-180 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...