Skocz do zawartości
Gość kettler

Dual Czy Singiel Do Maxymalnego Kręcenia? :]

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko zalezy od "jakosci" pamieci, moze sie zdazyc ze w singlu wiecej wyciszniesz ale raptem o kilkanascie mhz, a moze sie tez zdazyc ze pojda w dualu tyle samo co w singlu :D, kwestia szczescia np. moje goodramy 333.. powiedzialbys ze pojda na fsb 207mhz ( napiecie 2,6V i w dualu) bez bledow?? ja bym nie uwiezyl jakby mi ktos cos takiego powiedzial....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

generalnie bardziej fajnie jest ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ramki w dualu szczególnie jeśli się ma a64. co z tego że pare mhz w fsb mniej (niekoniecznie) jak wydajność większa hę?

Edytowane przez pogano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko zalezy od "jakosci" pamieci, moze sie zdazyc ze w singlu wiecej wyciszniesz ale raptem o kilkanascie mhz, a moze sie tez zdazyc ze pojda w dualu tyle samo co w singlu :D, kwestia szczescia np. moje goodramy 333.. powiedzialbys ze pojda na fsb 207mhz ( napiecie 2,6V i w dualu) bez bledow?? ja bym nie uwiezyl jakby mi ktos cos takiego powiedzial....

1292709[/snapback]

moje goodramy 333 na tym smiesznym dzielniku 4:5 chodzily ponad 400 bez problemu w dualu

teraz chodza jak pisze w sygnaturce i bez bledow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi