Gość kettler Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Czy ramy w dualu gorzej się kręcą??? Jeśli tak to o ile??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 a uzyles slonko wyszukiwarki?? kliknij szukaj wybierz dzial i wpisz np dual kilka dni temu byla na to odpowiedz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Znalazłem z 19.02.05 Gość pisze że nie ma różnicy.. No ale może to tylko u niego tak.. PYTANIE NADAL AKTUALNE :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 no pamięć sie tak podkręci jak najsłabszy układ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 A kto powiedzial ze gorej... Wszystko zalezy od pamiatek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 tak dla upewnienia się: Z DUALA I SINGLA POWINIENEM WISICNĄĆ TYLE SAMO ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 gorzej. niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kettler Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 O w mordkę jeża, to kupić duala czy singla D43 pod sempa 2200+ i abit-a nf7 2.0 do kręcenia na maxa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to nie jest takie proste, ma na to wplyw wieeele czynnikow. np ja w dualu mam 20mhz wiecej niz w singlu ale to skomplikowana sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 20mhz wiecej niz w singlu? Corasz bardziej widze ze komputery to jedne wielkie tetniace wlasnym zyciem maszyny <spadam do Lublina papa> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 wszystko zalezy od "jakosci" pamieci, moze sie zdazyc ze w singlu wiecej wyciszniesz ale raptem o kilkanascie mhz, a moze sie tez zdazyc ze pojda w dualu tyle samo co w singlu :D, kwestia szczescia np. moje goodramy 333.. powiedzialbys ze pojda na fsb 207mhz ( napiecie 2,6V i w dualu) bez bledow?? ja bym nie uwiezyl jakby mi ktos cos takiego powiedzial.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) generalnie bardziej fajnie jest ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ramki w dualu szczególnie jeśli się ma a64. co z tego że pare mhz w fsb mniej (niekoniecznie) jak wydajność większa hę? Edytowane 24 Lutego 2005 przez pogano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 O w mordkę jeża, to kupić duala czy singla D43 pod sempa 2200+ i abit-a nf7 2.0 do kręcenia na maxa??? 1292488[/snapback] duala, nie sądze żeby nie poszły na FSB w granicach 200.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 wszystko zalezy od "jakosci" pamieci, moze sie zdazyc ze w singlu wiecej wyciszniesz ale raptem o kilkanascie mhz, a moze sie tez zdazyc ze pojda w dualu tyle samo co w singlu :D, kwestia szczescia np. moje goodramy 333.. powiedzialbys ze pojda na fsb 207mhz ( napiecie 2,6V i w dualu) bez bledow?? ja bym nie uwiezyl jakby mi ktos cos takiego powiedzial.... 1292709[/snapback] moje goodramy 333 na tym smiesznym dzielniku 4:5 chodzily ponad 400 bez problemu w dualu teraz chodza jak pisze w sygnaturce i bez bledow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...