DR.Zepsu Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Co o tym myslicie????LINK Ciekawe ile takie cacko kosztuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Pewnie drogo, ale ja i tak wolę sterowanie za pomocą panelu niż sterowanie z aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 no to hop! do koszyczka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Eeee tam. Nie dość, że drogo to jeszcze nie ma kolorowych światełek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 cena odrazu odstrasza, pozatymmozna samemu zrobić jakiś panelik z regulacją. A no właśnie czytałem już kilka projektów jak zrobić te panele i zastanawia mnie jedna rzecz a mianowicie jedni uzywaja tylko potencjometru a drudzy potencjometru i jeszcze jakies blaszki z 3 nóżkami i zakładaja na nia radiator. Troche tego nie rozumiem. Domyslam sie że ta blaszka ma na celu stawic opór a radiator ja schłodzić. Na jakieś stronie pokazali że wystarczy wlutować potecjometr w kabel (+) i juz mamy regulacje. Nie wiem co o tym sadzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Potencjometr ma jakąś tam moc i jak podłączysz pod niego prądożerny wentyl to ten potencjometr sie zjara. A to coś z trzema nóżkami można obciążyć kilkoma wentylami i sie nawet układzik nie spoci :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 oki dzieki za sprostowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Lepiej juz kupić FAN MATE 2 od Zalmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Sam kiedyś wykorzystywałem tego FanMate. Zamontowałem sobie go z przodu za zaślepką od FDD a do tego cycka do krecenia przykleiłem sobie gałkę i też działo. Tylko musiałem przdłużyć przewody od wentyla bo nie sięgały. Ale można sobie łatwo zrobić samemu takiego FanMate i to o połowę taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ee tam nie wiem czemu wszystko robicie .. wiem ze kupujac nie ma takiej zabawy .. he he sam wole majsterkowac ale przeciesz takiego FanMata mozna juz kuoic za 9 zl .. ostatnio w media-markt widzialem .. wiedz czy warto sie bawic w to ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dwie firmy produkuja podobne urzadzenie. Cene w polsce ksztaltuje sie na poziomie 350zl :? Nie ktore panele znacznie nie odbiegaja od tej ceny a wedlug mnie sa zdecydowanie gorze od tego typu rozwiazania. Pozatym palikacja sluzy jedynie do zadawania parametrow pracy urzadzenia i ewentualnie do monitoringu czy diagnozy, ponadto potrafi wieciej i jest bardziej ne zawodne niz panel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ee tam nie wiem czemu wszystko robicie .. wiem ze kupujac nie ma takiej zabawy .. he he sam wole majsterkowac ale przeciesz takiego FanMata mozna juz kuoic za 9 zl .. ostatnio w media-markt widzialem .. wiedz czy warto sie bawic w to ??:> 1292419[/snapback] No skoro za 9zł to mi by się nie chciało robić samemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Powiedz gdzie za 9 zł to mozna dostać???? Nie licząc Allegro :) Jeszcze znalazłem na Allegro cos takiego linkkk Edytowane 23 Lutego 2005 przez DR.Zepsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...