Uneek Eth Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Witam... Koledzy, pilnie potrzebna POMOC !!! Czym WYCZYŚCIĆ usmarowanego procka ??? Jest wysmarowany nawet na płytce SREBRNĄ PASTĄ !!! Czekam na odp. jak najszybciej.... DZIĘKI ... ... ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 pod wode i go szczoteczką - to nie żart , aha do tego mydełko (najlepiej FA :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 LUDZIE POMOCY.... CZY NIKT NIGDY NIE USMAROWAL PROCA SREBRNA PASTA??? JAK TO ZMYĆ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 przecie ci napisałem , co histeryzujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Wczoraj to robiłem bo szlifowałem spód radiatora i myślę sobie, trzeba i proca na świerzo przesmarować pastą no to letnia woda, szczoteczka i płyn do naczyń. Przeschnął i do kompa go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Tak tak - woda + mydło jest najlepsza. Ale trza troche się postarać. Ze srebrnej pasty zostaje na procku taki metaliczny kolor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Witam... Koledzy, pilnie potrzebna POMOC !!! Czym WYCZYŚCIĆ usmarowanego procka ??? Jest wysmarowany nawet na płytce SREBRNĄ PASTĄ !!! Czekam na odp. jak najszybciej.... DZIĘKI ... ... ... Ja wytarłem szmatką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja dla odmiany mam inną metodę :wink: Woda + mydło na szczoteczce do zębów. Najwygodniej się tym czysci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Ja ostatnio próbowałem czyścić spirytem ale dało to średnie efekty. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja czyściłem szczotką i pastą do zębów :P ( jakoś mydłao nie pasi mi do szczoteczki). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 pod wode i go szczoteczką - to nie żart , aha do tego mydełko (najlepiej FA :))a ja czyscilem durona woda po goleniu i wacikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 LUDZIE POMOCY.... CZY NIKT NIGDY NIE USMAROWAL PROCA SREBRNA PASTA??? JAK TO ZMYĆ !!! Oni napisali prawde. Tak sie czysci Athlony, tylko go dobrze wysusz... Suszarka mozna, ale z dalekiej odleglosci tak tylko zeby wiuchalo po nim troszke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Ja sie dolanczam do postow powyzej.. Nie sa to zarty bierz go pod wode, mydelko i szorujesz. Potem niech sobie spokojnie wyschnie i do kompa. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 http://www.dzikie.net/index.php?mode=1&cel=higiena poczytaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 A tak BTW, to bylo poszukac, pisalismy o tym kilkakrotnie :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...