made_in_poland Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam problem z kompem. Chciałem sprawdzić jak niski zegar da się osiągnąć na moim Baronie 2500+ wszystko było w porządku do momentu gdy powróciłem do fabrycznych ustawień po zapisaniu ustawień w Biosie komp niechciał i nie chce mi ruszyć help!!! Mam płyte głółwną Abit NF7-s czy coś koło tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Na pocztaek proponuje wyczyścic bios specjalna zworka do tego. Ewentualnie wyjac bateryjke na kilka minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 dziwne masz sposoby podkrecania... mnoznik na 25 i fsb na 80... no super... a jak szybko :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
made_in_poland Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Na pocztaek proponuje wyczyścic bios specjalna zworka do tego. Ewentualnie wyjac bateryjke na kilka minut. 1292748[/snapback] Już to próbowałem Qmpel radził mi wyjąc na chwile BIOS ale i to nie pomaga. A żadnych Blue screnów niemam bo komp wogule sie nie włącza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jezu, tylko BIOSa nie wyjmuj ;] Wystarczy zworke przestawic i powinno dzialac wszystko na defualt'cie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...