Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Mam takie male pytanie. Szukalem,ale nic takiego nie ma. Myslal ktos nad czyms takim,zeby wziac plytke miedziana tak 3-4 mm. a do niej przylutowac rurki o srednicy wew. 6-7 mm. na wzor slimaka kwadratowego? Jakie by to mialo dzialanie,odprowadzalo by dobrze cieplo? Pozdrawiam i czekam na opinie i rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 tak chciał mi wcisnonc ojciec mojego kumpla ale ja powiedziałem no thanx :wink: , i tera robiom mi se bloki z frezowanym slimakiem kwadratowym + 1 top secret kturego zdjencia zamieszcze :). Wadą tego co opisałeś byłaby bardzo mała powierzchnia styku rurki z płytkom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 hmmm. ciezko powiedzie , no napewno by to cos dawalo ale kiebskie by byly efekty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Mam dojscie do frezarki tylko nie wiem jak najlepiej zaprojektowac blok wodny prosze o jakis prosty rys. schematyczny pozdrawiam MAC ( wymiary by sie przydaly tez mam ADm ATLON 1500 xp ) moj mail mac10@box43.gnet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...