Skocz do zawartości
Wofek

berkut moderatorem ??? chyba coś nie tak !!!

Berkut moderatorem ???  

1. 1. Berkut moderatorem ???

• TAK
      43
    • NIE
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Cholera, tak się zbulwersowałem motyla noga, że aż namieszałem z wcześniejszymi odpowiedziami są dwie zamiast jednej. Poza tym wofku poruszyłeś temat, czy berkut nadaje się na moderatora. Oceniajmy go według wiedzy, a na omówienie poziomu werbalnego i kultury językowej forumowiczów przełóżmy na inny topic, żeby nie mieszać. I uprzedzając twoją ewentualną odpowiedź moim zdanie moderator nie jest od tego, żeby zamykać tematy/usuwać posty z wulgaryzmami, tylko aby umożliwiać sprawne działanie forum, zamykać tematy poruszane setki razy itp. A jak ktoś jest nieuprzejmy i wulgarny to zostaje zlinczowany (np. tak jak swego czasu flowerman zwany teraz Aka).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco i Lisek SAMI podjęli decyzje i mam nadzieje ze bedzie z tym wszystkim OK

To nie tak. Szukaliśmy moderatorów i było kilka propozycji. Do berkuta, żaden z moderatorów nic nie miał więc decyzja można powiedziec, że była wspólna. BTW - Wofek - dziwnie się zachowałeś 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

berkut jest jak najbardziej doświadczonym komputerowcem, ma też całkiem sporą wiedzę - tak więc myślę że to bardzo dobry wybór

To mi sie podoba - popieram. IMHO moda powinien jeszcze dostac Kaeres ale niektorzy mieliby co do tego spore watpliwosci 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja przylacze sie do pozostalych i powiem ze jestem za. Berkut dopry czlowiek :D Fajnie sie z nim gada (irc) a i wiedze posiada nie mala.

Berkut jestesmy z toba :)

Pozdroofka

Ps: Wystartuj w nadchodzacych wyborach samorzadowych - mash poparcie prafie calej brygady tweaka (a jest nas troche ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce mi sie tego wszystkego czytac ale k**** ktos tu cos mial do berkuta, kazdy czasem uzywa roznych wulgarnych slow tyczy sie to kazdego nie sadze by ber w co drugim zdaniu pisal h** k**** i inne takie bajery... ze czasem mu sie zdaza to nic nie znaczy pozatym ber jest w porzadku i jak ktos ma cos do bera to ma i do mnie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, wiesz Wofek, w tym momencie to az mi slow brak, ale no coz jestes chyba zazdrosny i na dodatek wyjatkowo beszczelny zakladajac taki watek. Nie no brak mi slow... :(

||UPDATE||...to juz na starcie cie eliminuje.

||UPDATE No.2||A jezeli nie chcesz byc moderatorem i ten topic wynikl tylko z tego ze naprawde uwazasz ze ber sie nie nadaje to zwracam honor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie to forum... topicki się w kółko powtarzają... kiedyś było DUUUŻO CIEKAWIEJ ! :? Kiedyś pisałem po 30-50 postów dziennie, a teraz średnio 0,5 posta  :?  

CO SIE DZIEJE ?!?  :roll:  :cry:

Wofek :? , tak srednio troche na temat powiedziales. Jak ci sie nie podoba to narazie. BTW => jak mozesz pisac 0,5 posta dziennie ? Chyba ze jeden post na dwa dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie to forum... topicki się w kółko powtarzają... kiedyś było DUUUŻO CIEKAWIEJ ! :? Kiedyś pisałem po 30-50 postów dziennie, a teraz średnio 0,5 posta  :?  

CO SIE DZIEJE ?!?  :roll:  :cry:

A moze poziom sie podniosl i juz nie masz nic do powiedzenia? :-))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...