Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Cholera, tak się zbulwersowałem motyla noga, że aż namieszałem z wcześniejszymi odpowiedziami są dwie zamiast jednej. Poza tym wofku poruszyłeś temat, czy berkut nadaje się na moderatora. Oceniajmy go według wiedzy, a na omówienie poziomu werbalnego i kultury językowej forumowiczów przełóżmy na inny topic, żeby nie mieszać. I uprzedzając twoją ewentualną odpowiedź moim zdanie moderator nie jest od tego, żeby zamykać tematy/usuwać posty z wulgaryzmami, tylko aby umożliwiać sprawne działanie forum, zamykać tematy poruszane setki razy itp. A jak ktoś jest nieuprzejmy i wulgarny to zostaje zlinczowany (np. tak jak swego czasu flowerman zwany teraz Aka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Marco i Lisek SAMI podjęli decyzje i mam nadzieje ze bedzie z tym wszystkim OK To nie tak. Szukaliśmy moderatorów i było kilka propozycji. Do berkuta, żaden z moderatorów nic nie miał więc decyzja można powiedziec, że była wspólna. BTW - Wofek - dziwnie się zachowałeś 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 berkut jest jak najbardziej doświadczonym komputerowcem, ma też całkiem sporą wiedzę - tak więc myślę że to bardzo dobry wybórTo mi sie podoba - popieram. IMHO moda powinien jeszcze dostac Kaeres ale niektorzy mieliby co do tego spore watpliwosci 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 I ja przylacze sie do pozostalych i powiem ze jestem za. Berkut dopry czlowiek :D Fajnie sie z nim gada (irc) a i wiedze posiada nie mala. Berkut jestesmy z toba :) Pozdroofka Ps: Wystartuj w nadchodzacych wyborach samorzadowych - mash poparcie prafie calej brygady tweaka (a jest nas troche ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 nie chce mi sie tego wszystkego czytac ale k**** ktos tu cos mial do berkuta, kazdy czasem uzywa roznych wulgarnych slow tyczy sie to kazdego nie sadze by ber w co drugim zdaniu pisal h** k**** i inne takie bajery... ze czasem mu sie zdaza to nic nie znaczy pozatym ber jest w porzadku i jak ktos ma cos do bera to ma i do mnie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Heh, wiesz Wofek, w tym momencie to az mi slow brak, ale no coz jestes chyba zazdrosny i na dodatek wyjatkowo beszczelny zakladajac taki watek. Nie no brak mi slow... :( ||UPDATE||...to juz na starcie cie eliminuje. ||UPDATE No.2||A jezeli nie chcesz byc moderatorem i ten topic wynikl tylko z tego ze naprawde uwazasz ze ber sie nie nadaje to zwracam honor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Berkut jest rowny gosc i nie wiem jak ktos moze do niego miec jakis problem ja jestem za berkutem i nie widze nic zlego w tym ze czasem uzyje jakiegos wulgaryzmu kazdemu to sie zdaza wiec jak ktos ma problem do bera to ma i do mnie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 k**** z nerwow zaczalem sie powtarzac :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jednym slowem przesada, potwierdzam mysl kaloryfera, jest poprostu zazdrosny ze to on nie zostal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 k**** z nerwow zaczalem sie powtarzac :evil: :evil: :evil: Scoon widze nowy sprzecik jak rtcw smiga teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Wkurza mnie to forum... topicki się w kółko powtarzają... kiedyś było DUUUŻO CIEKAWIEJ ! :? Kiedyś pisałem po 30-50 postów dziennie, a teraz średnio 0,5 posta :? CO SIE DZIEJE ?!? :roll: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Wkurza mnie to forum... topicki się w kółko powtarzają... kiedyś było DUUUŻO CIEKAWIEJ ! :? Kiedyś pisałem po 30-50 postów dziennie, a teraz średnio 0,5 posta :? CO SIE DZIEJE ?!? :roll: :cry: Wofek :? , tak srednio troche na temat powiedziales. Jak ci sie nie podoba to narazie. BTW => jak mozesz pisac 0,5 posta dziennie ? Chyba ze jeden post na dwa dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Wkurza mnie to forum... topicki się w kółko powtarzają... kiedyś było DUUUŻO CIEKAWIEJ ! :? Kiedyś pisałem po 30-50 postów dziennie, a teraz średnio 0,5 posta :? CO SIE DZIEJE ?!? :roll: :cry: A moze poziom sie podniosl i juz nie masz nic do powiedzenia? :-)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Napisałem ŚREDNIO !!! Czytaj dokładniej.... Wątpie co do poziomu ! :lol: IMHO jest dobry w te kulki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 IMHO wydaje mi sie ze wyjasnilismy sprawe "moderatorstwa" w wydaniu berkuta (jezeli ktos uwaza inaczej, prosze do moderatorow na priv.) Niniejszym zamykam topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...