pionier Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 kupilem kompa ,serwis wymienil mi ram na 512 133mh strasznie zwolnil procek amd 2100 plus szukam porady lub wskazowki. serwis dal ciala pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Wnioskuję że proca miałeś pracującego na magistrali 166? (Sempron, Barton?). Jeśli masz teraz pamiątki na 133 to pewnie "fachowcy" puścili system na 133... :? Napisz co to znaczy: "serwis wymienił mi...". W jakich okolicznościach, dlaczego? Generalnie osssso chozi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 "Mój komputer" -> PPM "Właściwości" i powiedz ile MHz ma procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Podaj cała konfiguracje i dokłądnie jakie pamiatki masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionier Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 dzieki za odpowiedz wszystkim sorki za bledy ale mam niemiecko jezyczna klawiature. tamten komp poszedl do ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...