Sportmaus Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Czesc . Mam nastepujacy proiblem. Sciagnolem wersje 3dMark-a 05 ze strony serwisu Hardware Luxx. Zainstalowalem go odpalilem i program chce odemnie KOD (registration Code ) Skad go wziac'? - jak go pozyskac ? Probowalem na stronie orba ale nie kumam nic wszystko po angielsku - zeby bylo po niemiecku moze bym wiecej zalapal - a tak nic. Wiec sumujac . - Odpalilem 3 d marka zrobilem ten jeden mozliwy test ( chyba calosc ? ) na koniec otrzymalem wynik ( 5934 punkty ) i koniec. Nie moge tego zarejestrowac - nie moge poszperac w opcjach ( wiecie zreszta) nic nie moge. A chcialbym ie jeszcze ppobawic kompem i wykrecic cos (moze sie uda - narazie tylko podchody zrobilkem ) No i na koniec chcialbym to zarejestrowac na Orbie - wogole chcialbym moc kozystac z tych zablokowanych funkcji . Jak to zrobic ? ( jak zdobyc kod - jak sie zarejestrowac na ORB-ie ? ) Moze by to ktos dla mnie zrobil ? ( mam nadzieje ze o wiele nie prosze ? ) Z gory dzieki - pozdrawiam Ps. a oto link do screna - wlasnie chcialbym to jakos zarejestrowac - na poczatek. http://www.forumdeluxx.de/gallery/showphot...&sort=1&cat=500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ten kod jest Ci potrzebny tylko do pełnej wersji - PRO. Która jest płatna.. Skąd go mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Wpłać kase na konto tej firmi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 w takim razie zeby moc rejestrowac na orbie wyniki nalezy upgradowac program do wersji PRO ( zaplacic te 19 dolcow za licencje ) ? czy tak ? Mi chodzi o to bym mogl rejestrowac te wyniki tak jak wy to robicie . HMMM wiec jak ? - trzeba miec ta wersje Pro? - czy mozna bez tego ? - jesli tak to jak to zrobic ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 do wrzucania wynikow na orba nie trzeba bulic. na freeware mozna tez smialo to robic. tylko zarejestrowac sie na stronce orba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 OK- pozostaje tylko pytanie - jak sie zalogowac na ORB-a ??? Probowalem dzis i nic mi nie wychodzi - ( nie bpolewajcie ) - ale nie potrafie/nie moge sie zalogowac na ORB-a Jak to zrobic ? Moze ktos z was by mnie zalogowal ? A jak nie to poprosze o mala instrukcje ? Przeporasztam za lamerstwo - ale nic nie poradze - zeby to bylo po niemiecku /polsku to OK ale angielskiego nie znam . Jesli ktos mi pomoze bede bardzom wdzieczny . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Przyłączam sie do pytania bo tez nigdzie nie moge znalesc tej piep*** rejestracji new user, moze ktos byłby łaskaw linka zapodać do strnonki rejestracyjnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 nie ma stronki. jedziesz z benchmarkiem do konca a potem klikasz na online result browser(chcesz umiescic wynik na orbie), dajesz nazwe uzytkownika & konto pocztowe...moze cos jeszcze nie jestem pewien i jedziesz z koksem. dokladnie nie pamietam bo wywalilem 3dmarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Tu masz linka z rejestracją Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Tu masz linka z rejestracją 1297833[/snapback]big :lol: dla tego pana. wogole wiesz co to jest za rejestracja? podany przez ciebie link to rejestracja dla forum futuremark'a a nie orba.. dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...