Skocz do zawartości
Sportmaus

Jak Zarejestrowac Sie Na Orb-a

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc .

Mam nastepujacy proiblem.

Sciagnolem wersje 3dMark-a 05 ze strony serwisu Hardware Luxx.

Zainstalowalem go odpalilem i program chce odemnie KOD (registration Code )

Skad go wziac'? - jak go pozyskac ?

Probowalem na stronie orba ale nie kumam nic wszystko po angielsku - zeby bylo po niemiecku moze bym wiecej zalapal - a tak nic.

Wiec sumujac . - Odpalilem 3 d marka zrobilem ten jeden mozliwy test ( chyba calosc ? )

na koniec otrzymalem wynik ( 5934 punkty ) i koniec. Nie moge tego zarejestrowac - nie moge poszperac w opcjach ( wiecie zreszta) nic nie moge.

A chcialbym ie jeszcze ppobawic kompem i wykrecic cos (moze sie uda - narazie tylko podchody zrobilkem )

No i na koniec chcialbym to zarejestrowac na Orbie - wogole chcialbym moc kozystac z tych zablokowanych funkcji .

Jak to zrobic ? ( jak zdobyc kod - jak sie zarejestrowac na ORB-ie ? )

Moze by to ktos dla mnie zrobil ? ( mam nadzieje ze o wiele nie prosze ? )

Z gory dzieki - pozdrawiam

Ps. a oto link do screna - wlasnie chcialbym to jakos zarejestrowac - na poczatek.

http://www.forumdeluxx.de/gallery/showphot...&sort=1&cat=500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w takim razie zeby moc rejestrowac na orbie wyniki nalezy upgradowac program do wersji PRO ( zaplacic te 19 dolcow za licencje ) ? czy tak ?

Mi chodzi o to bym mogl rejestrowac te wyniki tak jak wy to robicie .

HMMM wiec jak ? - trzeba miec ta wersje Pro? - czy mozna bez tego ? - jesli tak to jak to zrobic ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK- pozostaje tylko pytanie - jak sie zalogowac na ORB-a ???

Probowalem dzis i nic mi nie wychodzi - ( nie bpolewajcie ) - ale nie potrafie/nie moge sie zalogowac na ORB-a

Jak to zrobic ?

Moze ktos z was by mnie zalogowal ?

A jak nie to poprosze o mala instrukcje ?

Przeporasztam za lamerstwo - ale nic nie poradze - zeby to bylo po niemiecku /polsku to OK ale angielskiego nie znam .

Jesli ktos mi pomoze bede bardzom wdzieczny .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma stronki. jedziesz z benchmarkiem do konca a potem klikasz na online result browser(chcesz umiescic wynik na orbie), dajesz nazwe uzytkownika & konto pocztowe...moze cos jeszcze nie jestem pewien i jedziesz z koksem. dokladnie nie pamietam bo wywalilem 3dmarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi