michal_s Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 witam Zakladam ten temat poniewaz od jakiegos czasu mam problem z karta graficzna Nvidia Gf 2 mx Otoz czasem zanika obraz, tzn znika sygnal od grafiki do monitora, i monitor przechodzi w stan oczekiwania. Nie mam pojecia co moglo sie stac, staje sie to losowo i ostatnio dosc czesto. Czasami wlaczam kompa a monitor nie zaskakuje bo nie ma sygnalu od karty (sprawdzalem na innj grafice wszystko chodzi) Moze ktos wie co sie mogla stac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiu Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Jeśli działaja ci gry, nie zawieszaja sie(bo mogłaby sie przegrzewać) to wskazuje na to że, niestety kończy ci sie karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 na to wychodzi a tak poza tym jak by ci wogóle przestała działać i niemiałbyś co z nią zrobić to daj znać gg 3654052 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Gry chodza, ale czasem wlasnie podczas grania znika obraz, dzieje sie to samo co pisalem we wczesniejszym poscie, brak sygnalu od karty, mysle ze tu nie chodzi o temperature, karta standardowo miala przyklejony na procku sam radjator, ja dolozylem do niej wiatrak, dosc dobry lozyskowany, wiec jesli chodzi o cieplo to mysle ze jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 U kolegi byl podobny przypadek. Nie wiem co sie stalo, ale podejrzewam RAMDAC uwalony. Tweirdze tak daltego b ogdy u niego porbowalem zmienic czestotliwosc odswiezania z 60 domyslnych na 85Hz to komp sie resteowal i juz nie wstawal. KOlega kupil nowa karte i jest git. Mysle ze to samo dizeje sie tez u Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 u mnie przy zmanie odswiezania wszystko chodzi tak jak powinno, juz trace glowe co moglo sie stac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 a reszta kompa co masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...