Skocz do zawartości
kubasiek1

Pkt W 3dmark

Rekomendowane odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

Czym ty sie dziwisz,masz celka to dlatego.Sterowniki duzo ci nie dadza,bo nowe sterowniki nie sa pisane pod optymalizacje direct x8.1 na ktorym jest oparty 3d mark 2001 se.Teraz sterowniki optymalizowane sa pod kod directa 9.0x.A ustawiles jakies dobre timmingi na pamieciach(u ciebie to nie trudne bo ten twoj celek to pewnie chodzi na 133)?W 3d marku 2001 nie jest wazne taktowanie procka,bo np.athlon 64 3000+(1.8 lub 2.0ghz zalezy od jadra) bije spoko p43000mhz,wazne jest wyzsokie fsb(ktorego ty nie masz) i duza przepustowosc pamieci(ktorej tez nie masz),to by bylo na tyle :D

off:

Co to za bydle na twoim avatarku?,wyglada jak goryl.

Edytowane przez =H2o=Destroyer[PL]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

A o stery do mobo,to nie podniesie ci wyniku.

I nie obrazam cie, jestem poprostu szczery do bolu B)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez =H2o=Destroyer[PL]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

Wszystko fajnie,spoko ale ty ppp19 masz athlona xp na 2400Mhz a Kubasiek ma celka.Nawet gdyby ten celek mial 4000mhz to bedzie wolniejszy od athlona na 2400mhz,no i fsb.;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha a w 01 na radku 9550 podreconym miałem 7k wiec to tez chyba niezawiele/\=\\\////.....

1297044[/snapback]

Chłopie - masz celerona. Daj sobie z nim spokój, na twoim celku nie osiągniesz dobrych wyników w 3Dmarku01.

testuj w 3D03 - ten ma mniejsze wymagania odnośnie procesora, bo w głównej mierze testuje kartę graf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki juz mam najnowsze stery itd wynik ten sam poprostu ten typ tak ma :) a jezeli chodzi o marka 03 to jeszcze niemoje ostatnie słowo ;)

1297222[/snapback]

No to się przygotuj na walkę - bo Sparkle z radiatorkami na pamięciach i ciut lepszym chłodzeniem biega na 560/680 - osiągając 7100-7300 w 3Dmarku03

w 05 na zegarach 545/645 mam 2866 ;)

Gramy w marki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to się przygotuj na walkę - bo Sparkle z radiatorkami na pamięciach i ciut lepszym chłodzeniem biega na 560/680 - osiągając 7100-7300 w 3Dmarku03

w 05 na zegarach 545/645 mam 2866 ;)

Gramy w marki ?

1297244[/snapback]

Hehe możemy grać tylko sobie załatwie chłodzenie :) powinno mi w sobote dojsc max w ponedziałek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kreatyna i hmb tylko to bez koksu

1296875[/snapback]

ile ty masz wzrostu, ile w talii i ile ważysz, jaki % tkanki tłuszczowej? robiłeś sobie takie badania kiedykolwiek?

chłopaki nie dziwcie się jak się ma nie więcej niż 24 lata, i trenuje od kilku lat to bez koksu też można dojśc do takich wyników :), jednak po 24 roku życia mniej więcej zmienia się drastycznie metabolizm i już nie jest tak wesoło :)

a do kubasieka - nie przerywaj treningów nigdy na dłuzej niż 3-4 tygodnie bo się "przełamiesz hormonalnie" i będzie klops :) tłumaczył nie będe bo każdy dobrze wykształcony fizjolog wyjaśni zainteresowanemu w czym rzecz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kubasiek1 - na tym avatarze to naprawde ty???

malutki jestes, pudzian przy tobie to pikus ;)

1297175[/snapback]

od pic(k)usia to sie odp... :P:P:P

wg mnie, to celek to taka wersja demo pelnej pentiawki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi