yogi186 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Otóż dostałem od qmpla numerki spisane z biosu: i810-w83629hf-6a69mpnac-00 i qrcze producenta znalazłem - PROCOMP - ale potrzebuje model płyty, bo mam mu bios nowszy znaleźć - a on raczej nie jest za mocny w tym i na płycie niby nic nie pisze, a kontakt w tej chwili mamy tylko telefoniczny. Jest jakaś metoda na rozszyfrowanie tego, co by model mobo znaleźć?????? A może któryś z was ma płyte PROCOMPa z takim zestawem numerkuff? Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Co z wami? Za trudne....? ;-) ;-) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Nooo.... Procomp na INTELU 810 - grafa zaintegrowana w stylu Intela 740 do tego dźwięk czasem LAN i MODEM ! Poszukaj na stonie na pewno znajdziesz....... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...