Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Nie moge sie zdecydować... Mam jakies 250 zeta i chce cosik usprawnić, ale nie wiem który wariant wybrać... Wariant 1: Opchnąć grafe, kupić jakieś GF2Ti i 128 Mb Ramu Wariant 2: Sprzedać grafe i zainwestować w coś klasy GF4MX Wariant 3: Kupić 256 Ram-u (będe musiał pożyczać kasę) Wariant 4: Zatrzymać kase, czekać do urodzin i świąta (kilka dni róznicy) aż coś więcej wpadnie. Wariant 5: Kupić 128 Mb Ram-u a reszte wydać na piwo/dziwki/cokolwiek. Może coś innego poradzicie (np. zamiast gf4mx jakiś Radek 7500 czy 9000)?? Czekam na propozycje i z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Wariant #4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 poczekaj do urodzin, wtedy zbierz tą kase, sprzedaj geja i qp jakąś grafe, która wtedy będzie w tej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ja też stoję za wariantem nr 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jezuuuuu, ale to dopiero pod koniec grudnia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jezuuuuu, ale to dopiero pod koniec grudnia :( Ja mam 11 Grudnia :mrgreen: . A potem drzewko i.... :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 5 wariant ( lubie piwo i dziwki tez :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Tylko nie roz 8O dol wszystkich pieniędzy w miedzyczasie na piwo/dziwki/cokolwiek :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jezuuuuu, ale to dopiero pod koniec grudnia :( Ja mam 11 Grudnia :mrgreen: . A potem drzewko i.... :twisted: .A ja 21 :( może się uda coś od babci wyżebrać, ale i tak kasy dużo nie bezie... Ale nie wiem czemu chodzi mi po głowie wariant 1.... Cholera - ramu mam mało a grafe starą. Jedynie co w moim grzybie ma mniej niż rok to mobo i ram - reszta starocie. Moj grafa pamięta czasy, kiedy gf2mx kosztowały powyżej 500 złotych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...