Skocz do zawartości
szogo

Odswiezanie 60 hz w windowsie POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Wlozylem karte do kompa Prolink Gf4 ti 4200 i ustawienie odswiezania jest na 60Hz.W windowsie nie moge(98se) zmienic jest tylko mozliwosc na Optymalna badz ustawienia domyslne karty.I wszystko chodzi na 60Hz i nie moge zmienic. Oczywisice wczesniej mozna bylo zmieniac ...na sterach orginalnych do karty tesh 60 zainstalwoalem fentki 40.72 i to samo moze ktos wie jak mi pomoc to prosze bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlozylem karte do kompa Prolink Gf4 ti 4200 i ustawienie odswiezania jest na 60Hz.W windowsie nie moge(98se) zmienic jest tylko mozliwosc na Optymalna badz ustawienia domyslne karty.I wszystko chodzi na 60Hz i nie moge zmienic. Oczywisice wczesniej mozna bylo zmieniac ...na sterach orginalnych do karty tesh 60 zainstalwoalem fentki 40.72 i to samo moze ktos wie jak mi pomoc to prosze bardzo

Daj spokoj i zmien stery :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmień monitor na najlepszy jaki tam masz dostępny np. 1600x1200 - u mnie pomogło... ale czasami po instalacji systemu znowu mi sie takie jaja dzieją i nawet zmiana monitora na ten 1600x1200 nie pomoże. ale już nie pamiętam jak to rozwiązywałem... bo win98 ma już ze 3miechy - a to wyjątkowo duzo u mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ktore?? skoro z plytki cd do karty jak i na 40.72 jest to samo:/

pogrzeb w rejestrze usun wszystkie slady po sterach przeinstaluj winde zainstaluj referencyjne stery ( nie wiem jakie bo juz nie jestem niewidiowcem ale napewno znajdziesz tu na Tweaku) jak bedziesz mial nadal 60 Hz to masz problem...po pierwsze nie panikuj i olej kompa i pokaz mu kto rzadzi no i w koncu docisnij ta karte ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 100% problem nie tkwi w sterach karty tylko monitora

kilka razy to widzialem

i chodzi o to ze winda zle rozpoznaje monitor

jak dasz plug&play to wszystko mozna na nim wumusic a jak dasz za duze to czarny ekran ciskasz "esc" i wracasz do poprzednich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 100% problem nie tkwi w sterach karty tylko monitora

kilka razy to widzialem

i chodzi o to ze winda zle rozpoznaje monitor

jak dasz plug&play to wszystko mozna na nim wumusic a jak dasz za duze to czarny ekran ciskasz "esc" i wracasz do poprzednich

ja miewalem juz takie problemy eksperymentujac ze sterami i zawsze skutkowalo to co napisalem a monitor mam ten sam od 2 lat..wiec pomagam jak umiem ;)... a moze Ty nie zamieniasz nowych plikow kiedy sie pyta czy je wymienic na starsze ?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...