szogo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Wlozylem karte do kompa Prolink Gf4 ti 4200 i ustawienie odswiezania jest na 60Hz.W windowsie nie moge(98se) zmienic jest tylko mozliwosc na Optymalna badz ustawienia domyslne karty.I wszystko chodzi na 60Hz i nie moge zmienic. Oczywisice wczesniej mozna bylo zmieniac ...na sterach orginalnych do karty tesh 60 zainstalwoalem fentki 40.72 i to samo moze ktos wie jak mi pomoc to prosze bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Wlozylem karte do kompa Prolink Gf4 ti 4200 i ustawienie odswiezania jest na 60Hz.W windowsie nie moge(98se) zmienic jest tylko mozliwosc na Optymalna badz ustawienia domyslne karty.I wszystko chodzi na 60Hz i nie moge zmienic. Oczywisice wczesniej mozna bylo zmieniac ...na sterach orginalnych do karty tesh 60 zainstalwoalem fentki 40.72 i to samo moze ktos wie jak mi pomoc to prosze bardzoDaj spokoj i zmien stery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Na ktore?? skoro z plytki cd do karty jak i na 40.72 jest to samo:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 w sterach ustaw sobie na monitor PLUG&PLAY a nie domyslny wtedy bedzie spok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Zmienialem ... mam stery do swojego dalej to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zmień monitor na najlepszy jaki tam masz dostępny np. 1600x1200 - u mnie pomogło... ale czasami po instalacji systemu znowu mi sie takie jaja dzieją i nawet zmiana monitora na ten 1600x1200 nie pomoże. ale już nie pamiętam jak to rozwiązywałem... bo win98 ma już ze 3miechy - a to wyjątkowo duzo u mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Na ktore?? skoro z plytki cd do karty jak i na 40.72 jest to samo:/pogrzeb w rejestrze usun wszystkie slady po sterach przeinstaluj winde zainstaluj referencyjne stery ( nie wiem jakie bo juz nie jestem niewidiowcem ale napewno znajdziesz tu na Tweaku) jak bedziesz mial nadal 60 Hz to masz problem...po pierwsze nie panikuj i olej kompa i pokaz mu kto rzadzi no i w koncu docisnij ta karte ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 na 100% problem nie tkwi w sterach karty tylko monitora kilka razy to widzialem i chodzi o to ze winda zle rozpoznaje monitor jak dasz plug&play to wszystko mozna na nim wumusic a jak dasz za duze to czarny ekran ciskasz "esc" i wracasz do poprzednich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 na 100% problem nie tkwi w sterach karty tylko monitora kilka razy to widzialem i chodzi o to ze winda zle rozpoznaje monitor jak dasz plug&play to wszystko mozna na nim wumusic a jak dasz za duze to czarny ekran ciskasz "esc" i wracasz do poprzednich ja miewalem juz takie problemy eksperymentujac ze sterami i zawsze skutkowalo to co napisalem a monitor mam ten sam od 2 lat..wiec pomagam jak umiem ;)... a moze Ty nie zamieniasz nowych plikow kiedy sie pyta czy je wymienic na starsze ?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Panowie jestem po reinstalce windy i to samo:((((( monitor daje plug and play i swoj sterownik i dalej to samo wrr oczy mi wypala:(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 no i po co ja w FAQ-u napisalem na ten temat. ? Co prawda sprawa dotyczy win98se , ale ten opis co jest w FAQ-u dziala na kazdym systemie. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 best boy: prosze daj mi linak albo cos bo jush sie koncze(ja mam 98se) zrozum sfrustrowanego czlowieka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 MAM!!!!!!! cholera..dzieki bat boy...w twoim faqu natknalem sie przeciez na power stripa...ZROZUMCIE mnie qpilem kate wklaam i jaja czlowiek sie niezle wqrwia PRZEPRASZAM i Zarazem DZIEKUEJ wszystkim w koncu moge przetstowac karcine;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...