adi_em Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mam pytanko. Gdzie w łodzi można kupić Sunbeam Soundcontrtoler? Byłbym bardzo wdzięczny za taką informacje!! Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 W łodzi nie wiem czy to znajdziesz. Poszukaj w hurtowni na pogonowskiego, kiedyś mieli takie fajne rzeczy a jak nie to benchmark.pl tam jest coś do kontrolowania natęrzenia katod oraz migania w rytm muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Szczerze wątpie czy w Łodzi coś znajdziesz. Raczej w www.angela.pl, oni mają dużo sprzetu od sunbeama. W ogóle w łodzi to jest krucho z stuffem modderskim, ja wiem, że na piotrkowiskiej 4 mają jakieś zabawki CoolerMastera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No niestety, ja miałem problem ze znalezieniem katody w Łodzi i musiałem zamówić z www.benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Jeśli chodzi o katody do zajrzyj na Rzgowską www.idealpc.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 A jesli chodzi o podłączenie takiego urządzonka. Podłącza się je do inwertera a on do katod. Czy jakoś inaczej. Pewnie będzie instrukcja ale wole wiedziec wcześniej. Znalazłem też coś takiego od Spire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Nie wiem jak to się podłącza ale to to na www.benchmark.pl kosztuje 11zł +18zł dostawa. Katody już zamówiłem dałem 68zł za dwie z dostawą do domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...