Skocz do zawartości
bastard79

Klonowanie Obrazu - Problem Z Wyswietlaniem Video

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem z klonowaniem obrazu , a mianowicie samo klonowanie dziala bezproblemu obraz jest taki jak byc powinien, ale nie moge odtwarzac zadnych plików video. tzn. na monioorze kompa jest obraz a na tv jest czarna plama w miejscu gdzie powinien byc obraz video - problem dotyczy trybu okinkowego jak rowniiez wersji pelnoekranowej. kiedys mialem ten sam problem ale zainstalowalem jakas poprawke od microsoftu do SP1 i problem z ustapil. nawet jak zainstalowalem XP SP2. Problem sie pojawil ponownie gdy zainstalowalem nowy system po formacie dysku razem z SP2. mecze sie juz z tym kilka ladnych tygodni i nic. wyczailem ze problem nie istnieje przy opcji dualview, albo jak zaznacze zeby obraz pomocniczy (TV) zawsze otwieral multimedia w trybie pelnoekranowym, niestety ma to swoje wady o ktorych juz nie bede sie rozpisywal, w kazdym badz razie bardzo prosze o pomoc co mam zrobic aby to dzialalo przy normalnym klonowaniu bez zadnych dodatkowych ustawien.

Dzieki za pomoc.

pozdrawiam

PS. moja konfiguracja

WINXP SP2

geForce2 MX/400 32 MB TV Out

najnowsze sterowniki od nvidia.com

Edytowane przez bastard79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...problem nie istnieje przy opcji dualview, albo jak zaznacze zeby obraz pomocniczy (TV) zawsze otwieral multimedia w trybie pelnoekranowym, niestety ma to swoje wady o ktorych juz nie bede sie rozpisywal...

1299074[/snapback]

No to włącz klonowanie + wideo pełnoekranowe jeżeli dualview + wideo pełnoekranowe ma jakieś wady, ale nie wiem czym różnią się te dwa tryby. O jakie wady Tobie chodziło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi