bastard79 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Witam, mam problem z klonowaniem obrazu , a mianowicie samo klonowanie dziala bezproblemu obraz jest taki jak byc powinien, ale nie moge odtwarzac zadnych plików video. tzn. na monioorze kompa jest obraz a na tv jest czarna plama w miejscu gdzie powinien byc obraz video - problem dotyczy trybu okinkowego jak rowniiez wersji pelnoekranowej. kiedys mialem ten sam problem ale zainstalowalem jakas poprawke od microsoftu do SP1 i problem z ustapil. nawet jak zainstalowalem XP SP2. Problem sie pojawil ponownie gdy zainstalowalem nowy system po formacie dysku razem z SP2. mecze sie juz z tym kilka ladnych tygodni i nic. wyczailem ze problem nie istnieje przy opcji dualview, albo jak zaznacze zeby obraz pomocniczy (TV) zawsze otwieral multimedia w trybie pelnoekranowym, niestety ma to swoje wady o ktorych juz nie bede sie rozpisywal, w kazdym badz razie bardzo prosze o pomoc co mam zrobic aby to dzialalo przy normalnym klonowaniu bez zadnych dodatkowych ustawien. Dzieki za pomoc. pozdrawiam PS. moja konfiguracja WINXP SP2 geForce2 MX/400 32 MB TV Out najnowsze sterowniki od nvidia.com Edytowane 26 Lutego 2005 przez bastard79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 player Media Player Classic i odtwarzanie poprzez VMR 9 - polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Co to znaczy odtwarzanie poprzez VMR 9 ? Mam identyczny problem próbowałem różnych sterowników i różnych programów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ...problem nie istnieje przy opcji dualview, albo jak zaznacze zeby obraz pomocniczy (TV) zawsze otwieral multimedia w trybie pelnoekranowym, niestety ma to swoje wady o ktorych juz nie bede sie rozpisywal... 1299074[/snapback] No to włącz klonowanie + wideo pełnoekranowe jeżeli dualview + wideo pełnoekranowe ma jakieś wady, ale nie wiem czym różnią się te dwa tryby. O jakie wady Tobie chodziło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Poprostu na czas ogladania filmu ustaw TV jako ekran glowny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Co to znaczy odtwarzanie poprzez VMR 9 ? Mam identyczny problem próbowałem różnych sterowników i różnych programów. Pozdrawiam. 1422110[/snapback] Opcje -> Output -> VMR 9 :P I obraz jest na TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...