Paul_ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Posiadam kosc Elixir 256 MB CL 2.5 266 MHz. Po wlozeniu drugiej kosci i odpaleniu kompa z tej zaczely sie sypac iskry, w tym miescu gdzie brakuje pinow, ktore sie podtopily i odpadly przy wyciaganiu ze slotu... Kilka sekund wystarczylo zanim zazylem wyrwac kompa z kontaktu, zeby to tak zalatwic... Odziwo drugiej kosci ktora byla w trzecim slocie nic sie nie stalo, ta byla w pierwszym. W slocie tez brakuje pinow i plastik slotu jest podtopiony... Spalilo mi plyte (SL85DRV) i procesor (P4 1,4)... Troche smierdziala przez pierwszy tydzien po zajsciu, teraz juz sie wysmierdziala :). Chcialbym spytac co mozna z tym zrobic? Moze ktos chce kupic (jesli teraz jest to cokolwiek warte), zeby wymontowac jakiegos scalaka :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Nawet jesli daloby sie cos zrobic to bedzie to drozej kosztowac niz nowa kostka B) Dziwi mnie tylko ze tak wszystko Ci sie ujaralo :blink: Na pewno dobrze wlozyles tamta druga kosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paul_ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wszystko wygldalo ok... Mnie tez to martwi... Poskladalem sobie inny sprzet wiec mam na czym dzialac, ale tak sie zastanawiam z tym zrobic, wyrzucic? Moze na allegro dac, oczywiscie jako uszkodzona :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Sprobowac mozesz. Ktos pokzywał, ze odtworzył wypalone w karcie graficznej piny. Moze ktos by sprobowal zrobic to sama z tym ramem. Bo zrobienie 2 to nie jakas wielka filozofia. Tylko kto bedzie taki kozak i bedzie chcial je sprawdzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paul_ Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Napewno ja to nie bede :P Jeden gosc tez mi juz mowil, ze moge sobie piny odtworzyc, ale jakos nie chcial mi wtedy tego testowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 wszystko zalezy jak gleboko w plytce jest wyjarana dziura, btw koszt plytki jest drozszy niz samych ulkadzikow wiec wg. jak ktos ci to zrobi prawie za free to ok, w innym przypadku nie oplacalne, kiedy nowa kosc 256mb/400 kosztuje nico ponad 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...