Gość Przemq Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mam właśnie ten modemik co w temacie (Emil Junior) i mam takie pytanie: mianowicie czy ten modem jest dobry, bo cos często mnie z netem rozłacza jak sciagam jakies pliki z serwera, ale jak oglądam stronki, albo przez p2p sciągam to jest ok i połaczenie trzyma kilka godziń. Jak to jest z tym modemem, czy może wina jest czegos innego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 To jest raczej wina linji . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 najlepszy to on nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 munio poprzyj swoja opinie jakas argumentacja bo komentarz najlepszy to on nie jest 1302293[/snapback] mozesz sobie darowac. sam mam ten modem i chodzi bardzo dobrze. gdyby nie to ze czasem trzeba zrestartowac kompa to ten thomson chodzilby jakies 50-60h bez przerwy. nie rozlancza sie, na YourSpeed ma prawidlowe wyniki. przychylam sie do opinii zwei ze moze to byc wina slabej centrali. inna mozliwoscia moze byc zapluskwiony system. ale to w mniejszym stopniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...