BQB Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Można gdzieś znaleść porównanie? Bo właśnie skracam ładę i będzie miała podobne wymiary co black ice pro 1 / extreme 1 i będzie na nią przychodził 1 wentyl 120. Czy to jest porównywalne? I czy warto dopłacać do extreme? A 1 dlatego, bo tak - będzie bardzo mało miejsca, jak wcisnę do środka UPSa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Łada rządzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgadza się, ale mi chodzi o tą pomiejszoną wersję łady. Hmm... ktoś na tym forum zmniejszał ładę. Ciekawe, jaką miał różnicę temperatur przed modem i po. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Nazir... http://www.mod-planet.com/index.php?module...wpage&pageid=61 Na tym forum tez egzystuje ;) Spytaj go ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Łada :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Jestem jestem. Niestety żadnych danych Ci nie podam. Przyznam się, że przed skróceniem nawet nie zmierzylem nagrzewnicy i musiałem w necie szukać pierwotnej długości coby ową zapodać w artykule. Skrócona ładzianka też nie jest jeszcze wpięta w układ - robię do niej zintegrowanego shrouda z blachy miedzianej (spodobało mi sie lutowanie rzeczy trochę większego kalibru niż kabelki :wink:). Edytowane 28 Lutego 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 I władca Ład powrócił... ;] A jak tam progress w pracy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Progress miał chwilowy przestój. Generalnie shroudzik jest gotowy, czeka na przylutowanie do nagrzewnicy i "kosmetykę polutowniczą". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonczeq Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 czyli powstanie z tego magiczne pudełko chłodzące - sama miedź :D a zrobiłbyś porównanie wydajności z oryginałem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 No z tą samą miedzią to przesadziłeś - będzie miedź, mosiądz i cyna :P Co do testu porównawczego to średnio mi się uśmiecha - musiałbym sprawić sobie jeszcze jedną nagrzewnicę, wyczyścić ją i dorobić do niej shrouda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...